Sari Seppälän poika julkaisi koskettavan kuvan äidistään: "Toissayönä sai päätöksensä elämäni vaikein puolvuotinen"

Suosikkijuontaja Sari Seppälä menehtyi 1:28

Radio Novan pitkäaikainen juontaja Sari Seppälä menehtyi nopeasti edenneeseen sairauteen 29. tammikuuta.

Sari Seppälän poika, Womma Seppälä julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jonka ohessa hän muistelee edesmennyttä äitiään. Womma Seppälä kuvaa viimeistä puolta vuotta elämänsä vaikeimmaksi ajaksi.

– Toissayönä sai päätöksensä elämäni vaikein puolivuotinen. Vaikeampi se oli äidille, joka jaksoi loppuun asti täysillä taistella, Womma Seppälä kirjoittaa Instagram-tilillään.

– Maailma on nyt parasta äitiä ja aivan helvetin hienoa juontajaa vajaampi, hän jatkaa.

Sari Seppälä menehtyi aamuyöllä 29. tammikuuta. Seppälä aloitti paikallisradiouransa 90-luvun alkupuolella Radio Ettanissa, jatkaen Etelän Äänen kautta Radio Stadiin. Valtakunnalliselle Radio Novalle hän siirtyi syksyllä 1997 tehden viime vuodet Radio Novan päivä -ohjelmaa.

Sarin pitkän kokemuksen mukanaan tuomaa ammattitaitoa ja lämminhenkistä tekemisen otetta arvostetaan koko radiotoimialalla yli kanavarajojen. 

– Menetys on suuri koko suomalaiselle radiolle, ei pelkästään Bauer Medialle tai Radio Novalle. Sari Seppälä oli yksi kaupallisten radioiden pitkäaikaisimmista ja ammattitaitoisimmista juontajista. Haluamme välittää syvimmät osanottomme Sarin perheelle ja läheisille, Bauer Median toimitusjohtaja Sami Tenkanen toteaa tiedotteessa.

Radio Nova piti Sarin muistolle hiljaisen hetken taajuudellaan keskiviikkona 30.1. klo 10.

Lue myös:

    Uusimmat