Meikkitaiteilija näyttää, kuinka kaksi eri silmämeikkityyliä muuttavat kasvoja – "Ero on aivan järjetön"

Meikkipussin siivous: näin kauan kosmetiikka säilyy 2:06
Ethän meikkaa vanhoilla meikeillä? Katso videolta, kuinka kauan kosmetiikka säilyy.

Meikkitaiteilija esitteli kahta tapaa meikata silmänsä ja lopputulos on häkellyttävä.

New Yorkista kotoisin olevan meikkitaiteilijan Melanien yksinkertainen viraaliksi hitiksi noussut meikkivideo paljastaa, kuinka häkellyttävällä tavalla meikillä voikaan muuttaa kasvojen ilmettä. Hätkähdyttävästä meikkivideosta uutisoi New York Post

– Haluatteko nähdä jotain todella hullua? Melanie kysyy TikTokissaan jakamallaan videolla. 

Juttu jatkuu videon alla.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä

Kyseisen videon on nähnyt tähän päivään mennessä jo yli kuusi miljoonaa käyttäjää.

Melanie on työskennellyt meikkitaiteilijana jo kymmenen vuoden ajan ja selvästi osaa ammattinsa salat. Videolla hän on meikannut kasvonsa eri puolet kahdella eri tyylillä, jotka ovat tällä hetkellä todella muodikkaita.

Vasen puoli on tehty niin sanotulla "doe eye" -tyylillä eli hieman nukkemaiseen tyyliin. Toinen on niin kutsutulla ”siren eye” -tyylillä meikattu eli toista vaihtoehtoa viettelevämpään tyyliin.

Näin meikkityylit eroavat

Yksinkertaisuudessaan doe eye -meikki suurentaa silmiä, kun taas siren eye -meikki nostaa katsetta.

Videolla Melanie peittää vuorotelleen vasemman ja sitten oikean puolen kasvoistaan näyttäen, miltä meikki näyttää kasvoilla. Kun hän paljastaa kasvonsa molemmat puolet samanaikaisesti meikkityylien ero välittyy hätkähdyttävällä tavalla.

Meikkitaiteilijan silmät näyttävät doe eye -tyylillä meikattuna suuremmilta, kun katse on rajattu paksusti, kuitenkin ilman kissamaista rajausta yläluomella. Silmiä suurentaa myös vaalea korostusväri sisäluomella alaripsien tyvessä.

Toisella puolen kasvoja Melaniella on niin kutsuttu siren eye -meikki. Siren eye on aiemmin tunnettu myös fox eye -meikkinä. Siinä rajaus tehdään kissamaisesti katsetta nostaen ylöspäin. Rajaus keskittyy ulkonurkkaan ja nousee kohti ohimoa. Myös silmän sisänurkkaa rajataan mustalla.

– Tämä saa silmän näyttämään pienemmältä, pidemmältä ja hiukan mantelin muotoiselta, Melanie selittää.

Doe eye -silmässä Melanie on käyttänyt kokonaista tekoripseä, kun taas siren eye -silmässä hän on käyttänyt vain silmän ulkonurkkaa korostavaa puolikasta tekoripseä.

Kahden eri meikkaustyylin lopputulos on huomattavan erilainen. Lopputulos on herättänyt runsaasti ihailevia kommentteja.

– Jos miehet saavat tietää, että voimme muuttaa muotoa, niin he menevät kertomaan vielä kirkolle! eräs kommentoija vitsaili Melanien videota.

– Ero on aivan järjetön. Olen aivan järkyttynyt, kommentoi toinen.

Puhdistuuko pinttynyt meikkisieni mikrossa? 1:11

KATSO VIDEO: Puhdistuuko pinttynyt meikkisieni mikrossa? Testasimme niksin – näin kävi!

Lue myös:

    Uusimmat