Meikkasi kuolleita ja kaivoi ojia – Tällaisia töitä julkkikset tekivät ennen tähteyttä

Pystytkö kuvittelemaan Mick Jaggerin vahtimestarina tai Clint Eastwoodin uima-altaita siivoamassa?

Howstuffworks.com on listannut verkkosivuillaan tähtien aikaisempia ammatteja.

Mick Jagger vahtimestarina

The Rolling Stonesin keulahahmo Mick Jagger työskenteli ennen miljonääriksi nousemistaan runsaan kuuden euron tuntipalkalla. Hän toimi vahtimestarina Bexley Mental Hospitalissa, jossa hoidettiin mielenterveyspotilaita. Nykyään entistä portieeria puhutellaan sir-etuliitteellä: Jagger lyötiin ritariksi vuonna 2003.

Paula Abdul heilutti pom pomeja

Paula Abdulin laulajan ura lähti nousuun 1980-luvun lopulla. Jo sitä ennen hän oli tehnyt koreografioita Michael Jacksonille ja veljeksille. Alun perin kaikki sai kuitenkin alkunsa Abdulin opiskeluvuosina, kun hän pääsi yli 700 hakijan joukosta heiluttamaan huiskia Los Angeles Lakersin cheerleader-joukkueeseen. Jacksonit huomasivat tuolloin Abdulin lahjat koreografina ja palkkasivat hänet suunnittelemaan kuviot Torture-videolle.

David Letterman irtisanottiin televisiosta

David Letterman on aina viihtynyt televisiossa: ennen talk show-uraansa Letterman toimi uutisankkurina ja säämiehenä. Letterman irtisanottiin näistä pesteistä, koska hänen käytöksensä suorissa lähetyksissä oli ennalta-arvaamatonta. The Late Show with David Letterman -ohjelmassa miehen tyyli sen sijaan toimii.

Clint Eastwood hinkkasi uima-altaita

Ennen kuin Clint Eastwoodista tuli Hollywood-legenda, hän ansaitsi elantonsa siivoamalla Beverly Hillsissä rikkaiden ihmisten uima-altaita. Iltaisin Eastwood kävi koe-esiintymisissä. Likaisen Harryn näyttelijä on työskennellyt myös metsurina, terästehtaan palkollisena, lentokonetehtaalla ja huoltoasemalla. Nykyään Eastwood voi makoilla rauhassa omalla uima-altaallaan.

Whoopi Goldberg meikkasi kuolleita

Whoopi Goldberg on stand-up-koomikko, näyttelijä ja tv-juontaja. Luksus oli kuitenkin kaukana, kun Goldberg pakersi ensimmäisessä työssään muurarina. Laastin levittämisen lisäksi Goldberg on toiminut roskien kerääjänä. Onpa hän myös meikannut vainajia edustuskuntoon avoimella arkulla toimitettuihin hautajaisiin.

Marlon Brando kuljetti hissiä

Marlon Brando erotettiin sotilaskoulusta "parantumattoman" käytöksensä vuoksi. Kyllästyttyään fyysiseen työhön ojankaivajana hän siirtyi hissinkuljettajaksi. Brando on työskennellyt myös vartijana. Näitä pestejä paremmin legenda tunnetaan kuitenkin muun muassa Kummisedästä.

Lähde: Howstuffworks.com

Studio55.fi

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja