Hupsista, muistatko nämä supertähtien mokat lavalla?

Jokainen kokee joskus tahtomattaan sen yllättävän, aina yhtä kiusallisen hetken, kun tietää muiden ajattelevan hänen olevan kömpelys. Mutta jopa suurinkin julkkis kaatuu joskus. Siitä todisteena ja lohdutuksena ovat nämä kootut lavamokat.

Ne, jotka ovat kyllästyneet Bonon julkisuustempauksiin, olivat luultavasti hyvillään miehen kompuroimisesta alas lavalta Miamissa vuonna 2001.

Kömmähdyksen taltioineen videon opetus on, että jopa mies, joka oli nimetty Time-lehden vuoden henkilöksi, ehdolla Nobelin rauhanpalkinnon saajaksi ja ritariksi kuningatar Elisabet II:n johdosta, voi olla joskus kömpelys.

Beyonce nousi jaloilleen

Laulajadiiva Beyoncen on kerrottu olevan lavan ulkopuolella vähemmän herttainen tapaus. Hän onkin tehnyt työtä käyttäytyäkseen hyvin julkisuudessa.

Kun Beyonce vuonna 2007 kompastui omaan takkiinsa ja liukui alas noin kymmenkunta porrasta Orlandon konsertissaan, yleisö ei osoittanut sormella ja nauranut. Sen sijaan katsojat olivat pahoillaan Beyoncen mokasta ja kehuivat naisen kykyä nousta ylös ja jatkaa esiintymistään. Kuten sanotaan, show must go on.

Mokista on koitunut jopa sairaalareissuja

Pink kysyi yleisöltään pari kertaa "Are you ready?" ennen kuin hän alkoi esittää kappalettaan So What vuonna 2010 Nürnbergissä, Saksassa. Pink ei kuitenkaan itse ollut lainkaan valmis, sillä naisen suunniteltu temppu meni pieleen. Hän sukelsi vahingossa alas lavalta, kirosi sen jälkeen pari sanaa ja keskeytti konserttinsa.

Vuoden 2009 Tony-gaala muistetaan luultavasti parhaiten Bret Michaelsille sattuneesta onnettomuudesta. Poisonin Nothin' But a Good Time -kappaleenjälkeen Michaels yritti poistua lavalta, kun hän litistyi yhtäkkiä valtavan lavasteen alle. Mies sai murtuneen nenän ja kolme tikkiä huuleensa.

Vuonna 2009 Yhdysvalloissa Steven Tyler joutui viihdyttämään yleisöään äänijärjestelmävian aikana. Vian vuoksi hän ei voinut esittää kappaletta Love in an Elevator.

Tuolloin 61-vuotias laulaja laskeutui vahingossa ja tahtomattaan suoraan alas väkijoukkoon. Tapaus aiheutti miehelle pieniä pään ja kaulan alueen vammoja. Olkapää murtui ja artisti lennätettiin sairaalahoitoon. Aerosmith joutui perumaan lähes kaikki vuoden 2009 kiertueensa keikat.

Myös republikaanipoliitikko Bob Dole ja edesmennyt laulaja Michael Jackson ovat tippuneet lavalta.

Katso kaikki videot kompuroinneista tästä.

Lähde: www.onlinecertificateprograms.org

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja