Me Naiset: Martina Aitolehti muuttaa yhteen Hannu-rakkaansa kanssa – myös lapsihaaveista on puhuttu

0:57
Martina Aitolehden jälkiruoka ei vakuuta juontaja Vappu Pimiää – joutuu sylkäisemään ruoan roskikseen

Martina Aitolehti puhuu parisuhteestaan Me Naiset -lehden haastattelussa. 

Hyvinvointiyrittäjä Martina Aitolehti ei peittele rakkauttaan puolisoaan Hannu Pikkaraista kohtaan. Hän on julkaissutkin pitkin kevättä rakkaudentäyteisiä päivityksiä sosiaalisessa mediassa. 

Nyt Aitolehti kertoo suhteestaan Me Naiset -lehden haastattelussa.

Ex-jääkiekkoilijana tunnettu Pikkarainen ja Aitolehti tutustuivat helmikuun lopulla ystäviensä juhlissa. Siitä asti pariskunta on ollut koko ajan yhdessä.

He aikovat muuttaa heinäkuussa yhteen. Saman katon alle muuttavat Aitolehden tyttäret Victoria ja Isabella, sekä koira.

Suhteen tuoreudesta huolimatta pariskunta on puhunut myös lapsihaaveista. Ennen miehen tapaamista Aitolehti oli ajatellut, että lapsiluku on täynnä. Pikkaraisen tultua vierelle hän alkoi pohtia asiaa uudestaan. Miehellä itsellään ei ole lapsia.

– Siitä on ollut pakko puhua. Nämä ovat elämän perusasioita, joita pitää miettiä, jos ryhdyt tämän ikäisenä rakentamaan jotain yhteistä, Aitolehti toteaa Me Naisille.

Aitolehti julkaisi pariskunnan ensimmäisen yhteiskuvan viime huhtikuussa. 

37-vuotias Pikkarainen pelasi kiekkouransa aikana yli 300 ottelua SM-liigassa, mutta teki pitkän uran myös ulkomailla. Hän on pelannut niin Ruotsissa, Saksassa, Pohjois-Amerikassa kuin KHL:ssä.

Aitolehti erosi keväällä 2020 avopuolisostaan Stefan Thermanista. Pariskunta ehti olla yhdessä yli yhdeksän vuotta, jonka aikana heille syntyi Isabella-tytär. Lisäksi Aitolehdellä on edellisestä suhteestaan, radiojuontaja Esko Eerikäisen kanssa Victoria-tytär.


Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja