Martina Aitolehti ei peittele uutta onneaan – hempeilee taas ex-kiekkoilijan kanssa: "En luovu susta koskaan"

8:58
Näin rankan vuoden kokenut Martina Aitolehti kommentoi parisuhdetilannettaan MTV Uutisille itsenäisyyspäivänä

Martina Aitolehti poseeraa Instagramissa hempeissä tunnelmissa uuden rakkaansa kanssa.

Hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti ei peittele Instagram-tilillään onneaan. Rakastunut Aitolehti julkaisi sunnuntaina kuvan, jossa hän poseeraa hempeissä tunnelmissa uuden rakkaansa Hannu Pikkaraisen kanssa.

– En luovu susta koskaan, Aitolehti kirjoitti sydänemojin kera kuvan yhteyteen, jossa pariskunta näkyy heijastuksena ikkunalasista läheisissä tunnelmissa.

Aitolehti, 38, julkaisi Instagramissa ensimmäisen yhteiskuvan Pikkaraisen kanssa aiemmin huhtikuussa. Suhdehuhut kaksikon yllä olivat leijuneet ilmassa kuitenkin jo jonkun verran aiemmin, sillä molemmat olivat julkaisseet Instagramin Stories-osiossa varsin samankaltaista sisältöä.

Aitolehti ja Pikkarainen lomailivat hiljattain yhdessä Levillä, mistä Aitolehti julkaisi useamman otoksen, jossa pari poseeraa yhdessä. Myös Pikkarainen julkaisi reissusta omalla Instagram-tilillään kuvan, jossa he nautiskelivat rinnetunnelmista.

– Tää on nättii, kuului kuvateksti.

37-vuotias Pikkarainen pelasi kiekkouransa aikana yli 300 ottelua SM-liigassa, mutta teki pitkän uran myös ulkomailla. Hän on pelannut niin Ruotsissa, Saksassa, Pohjois-Amerikassa kuin KHL:ssä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja