Marianne onnistui ilman kauneuskirurgiaa tai täyteaineita – Tyytyväisempi nyt kuin parikymppisenä

Ulkonäköään kasvojumpalla ja mikroneulauksella muokannut Marianne uskoo löytäneensä keinot nuorekkuuteen. Hän ei tunne itseään enää näkymättömäksi ja väsähtäneen näköiseksi vaan parikymppistä itseäänkin hehkeämmäksi leidiksi.

Marianne on vakuuttunut siitä, että kasvojumppa ja mikroneulaus pitävät hänet nuorekkaana.

– Aloin tehdä molempia siksi, että saisin ajan pysäytettyä. Oikeastihan niin ei tietenkään tule käymään, mutta haluaisin silti vanheta kauniisti, Marianne sanoo.

Ja niin hän mielestään nyt näyttääkin tekevän.

– Erityisesti kasvojumppa on vaikuttanut niin, että piirteeni eivät ole valahtaneet vaan pysyneet suurin piirtein samanlaisina.

– Mikroneulauksesta taas on selkeitä näyttöjä niin tieteessä kuin omassa peilissänikin: rypyt ovat vähentyneet. Myös eräs nainen, joka mikroneulasi toista kämmenselkäänsä ja jätti toisen mikroneulaamatta, kertoi eron olleen selvä mikroneulauksen hyväksi.

Koko loppuelämän projekti

Marianne aikoo jatkaa hoitoja koko loppuelämänsä.

– Jos haluaa pysyä nuorekkaana, näihin pitää sitoutua. Ihohan vanhenee ja lihasten kunto huononee jatkuvasti. Kun itsensä on saanut mieluisaan kuntoon, kasvojumppaa pitäisi jatkaa säännöllisesti vähintään kerran viikossa.

– Mikroneulauksen vaikutukset kestävät kollageenin tuotannon lisäännyttyä ehkä hieman pidempään, mutta eivät nekään loputtomasti.

Marianne uskoo, että hän ei ole edes vielä voinut saada hoidoista kaikkea mahdollista irti.

– Olen vasta vähän päälle nelikymppinen ja nauttinut aina nuorekkaasta ihosta sekä hyvistä lihaksista – dramaattisia muutoksia ei ole vielä voinut ilmetä. Runsaista pintarypyistä tai valahtaneista kasvojen lihaksista kärsivällä yli viisikymppisellä tuloksia saattaa sen sijaan saada nopeammin ja näkyvämmin.

Tyytyväisempi kuin parikymppisenä

Vaikka kasvojumpasta ja mikroneulauksesta seurannut kasvojenkohotus ilahduttaa Mariannea, hän ei pidä sitä suurimpana saamaan hyötynä.

– Kun nainen tulee tiettyyn ikään, hän ikään kuin muuttuu näkymättömäksi. Nuorena miehet viheltävät tai vähintään katsovat perään, mutta jossain vaiheessa se viehättävyys ainakin omissa silmissä katoaa. Peilistä katsoo joku muu kuin minä itse.

– Erityisesti kasvonpiirteisiin vaikuttavan kasvojumpan myötä minulle on palannut tunne, että sieltä peilistä katson minä – ei joku valahtanut, vieras ja vanha nainen.

Marianne uskoo, että kauneusleikkauksen läpikäyneet kokevat samanlaisen tunteen. Itse hän ei sellaisiin niihin sisältyvien riskien takia usko koskaan menevänsä.

– En minä toki nuorelta tytöltä näytä enkä sitä tavoittelekaan, mutta nyt minulla on todellinen mahdollisuus vaikuttaa omaan ulkonäkööni.

– Olen sitä paitsi tyytyväisempi itseeni ja kasvoihini nyt kuin parikymppisenä, jolloin varmasti olin nykyistä sievempi ja hehkeämpi.

Studio55.fi/Piia Simola

Kuvat: Colourbox.com


Onko sinulla tarina kerrottavanasi?

Studio55.fi etsii jatkuvasti mielenkiintoisia tarinoita netissä kerrottavakseen ja kannustukseksi muille vaikeassa elämäntilanteessa eläville. Oletko selvinnyt vaikeasta sairaudesta tai onko tuttavallasi takanaan aivan huikea elämä eriskummallisine sattumuksineen? Myös pienempien ja suurempien järjestöjen teot ja muiden hyväksi toimivat aktiiviset ihmiset kiinnostavat meitä.

Ota meihin yhteyttä, niin ehkä kerromme studio55:läisille juuri sinun selviytymistarinasi. Lähetä tarinasi lomakkeen kautta tai sähköpostilla osoitteeseen studio55(at)mtv3.fi. Korvaathan osoitekentässä (at)-kohdan @-merkillä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja