Kerro meille tositarina elämästäsi!

Studio55.fi julkaisee joka viikko useita suomalaisten selviytymistarinoita. Haluatko mukaan heidän joukkoonsa kannustamaan muita esimerkilläsi tai auttamaan toisia välttämään kohtaamasi karikot?

Mielenkiintoisin tarina on elämä itse. Useimmiten se ei suju ilman jonkinlaisia kolhuja, kuoppia tai mutkia. Matkan varrelle saattaa osua niin onnettumuuksia, sairauksia kuin mitä eriskummallisimpia tapahtumiakin. Ehkä oma elämänkutsumuskin löytyy vasta vastoinkäymisten kautta.

Onko sinulla tai ystävälläsi mielenkiintoinen tarina kerrottavanaan? Etsimme jatkuvasti uusia, koko elämän kirjon kattavia tosielämän kertomuksia nettisivuillamme julkaistavaksi. Jos tarinasi on arkaluontoinen, voit ilman muuta esiintyä jutussa myös nimimerkillä.

Jätäthän alla olevan lomakkeen kautta yhteystietosi ja pääkohdat tarinastasi, niin toimittajamme voi mahdollisesti ottaa sinuun yhteyttä lisähaastattelun merkeissä. Yhteystietojasi ei julkaista missään tai käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen. Huomioithan, että saatamme ottaa yhteyttä pidemmänkin ajan kuluessa, kun käsittelemme juuri sinun tarinaasi sopivaa teemaa.

Kuva: Colourbox.comLue myös:

    Uusimmat