Maria Veitola joutui yllättävään tilanteeseen – työkalenteri tyhjeni täysin: "En muista, milloin olisi ollut tämmöinen tilanne"

Masked Singer Suomi tulee takaisin: Tätä kaikkea on luvassa uudella tuotantokaudella 1:41
Masked Singer Suomi tulee taas – tätä kaikkea on luvassa uudella tuotantokaudella!

Syksyllä Yökylässä-ohjelmassa ja Masked Singerissä nähtävä Maria Veitola kertoo, että työkalenteri näyttää syksyn osalta tyhjältä.

Maria Veitola pääsee tulevana syksynä nauttimaan työnsä tuloksista, kun sekä rakastettu Yökylässä Maria Veitola että Masked Singer Suomi jatkuvat uusin jaksoin. Veitola kertoi Masked Singerin pressitilaisuudessa olevansa innoissaan uudesta kaudesta, jolla mukana nähdään peräti 16 erilaista hahmoa.

Pääosassa ovat tietysti hahmojen asut, mutta myös yhdessä Janne Katajan, Jenni Kokanderin ja Christoffer Strandbergin kanssa hahmojen henkilöllisyyttä arvailevan Veitolan yllä on nähty jakso toisensa jälkeen mitä erikoisimpia asukokonaisuuksia. Hän lupaa, että sama linja jatkuu kolmannellakin kaudella.

– Minulla on stylistinä Emma Sarpaniemi. Hän on loihtinut käsittämättömän ihania ja ilahduttavia lookeja. Olen ajatellut, että vaatteeni tuovat vielä ekstrailonpilkahduksia tähän muutenkin ilahduttavaan ohjelmaan, ja tällä kaudella luvassa on erittäin iloisia asuja.

Jos Veitola nähtäisiin kilpailemassa, hän tahtoisi ehdottomasti naamioitua kärpässieneksi.

– Koska olen sanonut sen ääneen myös Emmalle, minulla on yksi kärpässieniasu, eli pääsen vähän siihen maailmaan, hän paljastaa.

Veitola tunnustaa, että etenkin yksi hahmo on jäänyt hampaankoloon ja kunnolla. Kyseessä oli ensimmäisellä kaudella nähty Hevonen, joka paljastui Palefaceksi. Veitolaa sapettaa vieläkin, ettei hän tunnistanut ystäväänsä ja työkaveriaan.

– Mulle ei tullut mieleenkään ennen kuin vasta ihan lopuksi, että se on hän. Hoin Riku Rantalaa ja Tuukka Temosta. Se oli sairaan nöyryyttävää ja ärsyttävää, mutta samalla ihan mahtavaa, hän toteaa.

Kuten monena aiempana vuonna, on Veitola pitänyt heinäkuussa kunnon kesäloman.

– Olen ollut koko heinäkuun lomalla. Varsinkaan tv-hommissa ei silloin tapahdu mitään. Olen harrastanut perheeni ja ystävieni kanssa kotimaanmatkailua. Ei ollut vielä pokkaa lähteä ulkomaille.

Mökkeilyn lisäksi ohjelmaan mahtuivat festarit Hailuodossa ja heinäkuun viimeisinä päivinä tarkoitus on viettää aikaa Helsingissä ystävien kanssa. Elokuussa jatkuvat Yökylässä-ohjelman kuvauksen.

– Teemme vielä kolme jaksoa, ja sitten kausi on valmis, sanoo Veitola.

Työkalenteri tyhjeni

Tällä hetkellä hän kuitenkin sanoo olevansa pitkästä aikaa sellaisessa tilanteessa, että työkalenteri näyttää tyhjää syyskuun alusta eteenpäin. Kyseessä ei ole tietoinen sapattivapaa.

– Ei ole mitään töitä sovittuna, mutta toki luotan siihen, että varmasti jotain töitä tulee. Mutta kun kysytään paljon sitä, miten korona on vaikuttanut töihin, niin yleensä olen tiennyt suunnilleen vuoden eteenpäin, mitä teen, mutta nyt tiedän kuukauden päähän, hän havainnollistaa.

Stressiä hän ei kuitenkaan ole tilanteesta ottanut.

– Nuorempana tämä olisi ollut todella ahdistava tilanne. Nyt pystyn näkemään tämän mahdollisuutena ja ajattelemaan, että mitäköhän uusia seikkailuja on tulossa, pohtii Veitola, jonka mukaan ikä, ura ja elämänvaihe auttavat suhtautumaan tilanteeseen rennommin. 

– Voin olla aika varma, että jotain tulee, ja jos ei tule, niin keksin itse jotain. Mutta on se silti tosi outoa. En muista, milloin olisi ollut tämmöinen tilanne. Varmaan kymmenen vuotta sitten, kun sain lapsen, olin äitiyslomalla, enkä tiennyt mitä sen jälkeen tapahtuu, hän muistelee.

Yksi mahdollinen idea on kolmas kirja, jonka aihetta Veitola oli pyöritellyt mielessään jo pari vuotta, kunnes selkeä ajatus syntyi lopulta tänä kesänä. Hän myöntää, että ajatus kirjan kirjoittamisesta herättää kuitenkin ristiriitaisia tunteita.

– Samaan aikaan olisi ihanaa alkaa tehdä sitä, ja samaan aikaan maailman kauheinta, koska sitähän pitää tehdä yksin! Olen ehdottomasti tämmöinen ryhmätyöihminen, ja minusta on ihanaa tehdä töitä muiden kanssa.

Masked Singer Suomi -ohjelman kolmas kausi 28. elokuuta alkaen lauantaisin kello 20 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat