Maria Veitola paljastaa tulevan Masked Singer Suomi -kauden uusia käänteitä: "Entistä sekopäisempi"

Juontaja Maria Veitola nähdään jälleen Masked Singer Suomi -ohjelman uudella kaudella.

Huikeaa suosiota meillä ja maailmalla niittänyt arvuutteluohjelma Masked Singer Suomi palaa televisioon, kun 16 toinen toistaan mystisempää upeaa hahmoa astelee lavalle mittelöimään himoitusta palkinnosta, kultaisesta maskista!

Formaatin uudella kotimaisella kaudella nähdään taas liuta uskomattomia lauluesityksiä ja täyden kympin lavashow’ta, kun naamioituneet julkisuuden henkilöt esiintyvät maskin takaa. Uudella kaudella hahmoja on kilpailussa enemmän kuin koskaan aikaisemmin!

Masked Singer Suomi -ohjelman rakastettuina etsivinä nähdään Maria Veitola,Jenni Kokander, Christoffer Strandberg ja Janne Kataja. Ohjelman isäntänä toimii Ile Uusivuori.

Veitola kommentoi tulevaa kautta.

– Entistä sekopäisempi kausi, joka on niin pyörryttävää, mutta niin ihanaa, Veitola kuvailee.

Veitola paljastaa, mitä uutta tulevalla kaudella tulee olemaan.

– Meillä on paljon enemmän hahmoja tällä kaudella ja erilaisia vihjeitä kuin aikaisemin. Etsiviltä haetaan intuitioisia kykyjä. Meistä etsivistä palkitaan se, joka osaa tietää hahmon oikein pelkästään intuition perusteella. Kyllä minä olen aika hyvä siinä.

– Tällä kaudella on ihan sika hienoja hahmoja, mutta niin vaikeaa etsivöidä, Kun luulen, että tajuan ja olen ihan varma, niin silloin olen eniten hukassa, Veitola kuvailee.

Katso koko haastattelu videolta!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja