Maria Veitolan tyyli televisiolähetyksessä sai fanit haukkomaan henkeä – hattuna innovatiivinen ratkaisu

4:56
Maria Veitolan päässä on nähty toinen toistaan erikoisempia päähineitä Masked Singerin jaksoissa.

Maria Veitolan tyyli ei jätä kylmäksi. 

Toimittaja Maria Veitolan tyyli ei jätä kylmäksi Masked Singer Suomi -ohjelmassa ja hänen päällään nähdäänkin joka jaksossa toinen toistaan nerokkaampia kokonaisuuksia. 

Ohjelmassa Veitolalle on noussut lähes tavaramerkit erilaiset, persoonalliset hatut, jotka ovat saaneet aikaan keskustelua niin puolesta kuin vastaan. Hän kertoi marraskuussa Instagram-tilillään saaneensa viestin eräältä televisiokatsojalta, joka oli pyytänyt lopettamaan hattujen käytön. 

Veitola luottaa omaan tyyliinsä täysillä. Lauantaina (12.12.) hänen päässään nähtiin varsin innovatiivinen ratkaisu, nimittäin uimalakki, joka sopii hänen tyyliinsä kuin ilmetty. 

Veitola kertoo kuvan yhteydessä, että mediassa on kirjoitettu panelistien surkeista vastauksista. 

– Hei toisin kuin eräät, me ei nauhoitusten yhteydessä saada googlata, hakea tukea somesta, spekuloida kaverin tai edes toistemme kanssa, saati katsoa vihjevideoita yhä uudestaan. Ei oo helppoa! Voihan se toki olla, että me ollaan idiootteja, mut ainakin me ollaan hyväntahtoisia ja iloisia idiootteja! Veitola kirjoittaa vastaukseksi. 

Veitolan tyyli sai haukkomaan hänen faninsa henkeä. 

– Ja näin hän onnistuu näyttämään upealta jopa uimalakki päässään, Olga Temonen kirjoittaa. 

– Uimalakki toimii aina! Tanssinäyttämöillä usein käytetty! Värikoordinaatio mehukas! Jorma Uotinen toteaa kommenttikentässä. 

– Okei siis rakastan tätä lookkia! Seuraaja toteaa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja