Maria Veitolan mies tokaisi lennokkaan huomion puolisonsa jättimäisestä toppatakista – "Ensin meinasin loukkaantua..."

4:25
LIVE Maria Veitola saa päivittäin yökyläkutsuja kaiken ikäisiltä – ihmettelee MTV:n haastattelussa, kuinka Pyhimyksen paljastuksesta ei noussut isompaa kohua

Maria Veitola pukeutui lämpimästi Etelä-Suomessa puhaltavaan lumimyrskyyn.  

Toimittaja Maria Veitola kertoo tuoreessa Instagram-päivityksessään etyötyöpäivien iloista, siitä kuinka työn lomassa on mahdollista käydä ulkoilemassa. 

Veitola kertoo lähteneensä katsomaan ulos pääkaupunkiseudulla tuiskuttavaa lumipyryä miehensä kanssa. Veitola pukeutui ulkona hivelevää pakkasta varten muhkeaan, nilkkoihin ulottuvaan toppatakkiin. 

–  Mulla on tällainen hillitön topparotsi, jonka suunnittelija on kuulemma inspiroitunut sumopainijoista. Takki täyttää aina koko auton, hissin, eteisen, narikan, pesulan ja kellarikomeron, eli ei ole hirveän käytännöllinen, paitsi kävellessä lumikinoksissa, Veitola kertoo. 

Voit selata kuvia sen oikealta. 

Veitola kirjoittaa, että hänen miehensä oli tehnyt terävän huomion toppatakista, kun oli kävellyt hänen takanaan. 

– Tänään Jotti käveli mun perässä ja sanoi, että näytän tässä takissani kävelevältä jättivaginalta. Meinasin ekaksi loukkaantua, mutta mitä hittoa, vaginahan on upea asia. Sitä vaan, että jos näette liikenteessä jättivaginan, se saattaa olla kangastus, tai päiväuni. Tai sitten se saatan olla minä. Terveisiä Etelä-Helsingistä! Veitola jatkaa kirjoituksessaan. 

Päivitys naurattaa Veitolan seuraajia. 

– Hauska. ja ihana sä ja te!

– Sain naurut.

– Upea kävelevä vagina.

Veitola tunnetaan personaallisesta ja upeasta tyylistään. Hänet nähdään televisiossa toinen toistaan luovemmissa asukokonaisuuksissa.

Masked Singer Suomi -ohjelmassa Veitola nähtiin usein erilaisissa hatuissa.

Hatut saivat toisinaan aikaan keskustelua niin puolesta kuin vastaan. Hän kertoi marraskuussa Instagram-tilillään saaneensa viestin eräältä televisiokatsojalta, joka oli pyytänyt lopettamaan hattujen käytön. 

Veitola nähdään lauantaina (16.1.) MTV3-kanavan Kuutamolla-ohjelmassa kello 20.00!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja