Marcos maksoi ikkunapaikasta lennolla – yksi oleellinen ongelma

2:50
Miltä näyttää lentokoneen sisustus tulevaisuudessa?

Kannattaako ikkunapaikasta maksaa, jos ei saakaan ikkunaa? Marcosin mielestä ei.

Asiantuntijoiden mukaan lennolla ikkunapaikkaa halajavat ovat kenties muita itsekkäämpiä, mutta monen mielestä lento yksinkertaisesti sujuu mukavammin ikkunapaikalla kuin käytäväpaikalla – keskipaikasta nyt puhumattakaan.

Mutta entä jos maksaisi ekstraa saadakseen ikkunapaikan vain huomatakseen, että jäi kuitenkin ilman ikkunaa? Näin kävi Berliinissä asuvalle, Puerto Ricossa syntyneelle Marcos Molinalle. Marcus kertoo twiitissään maksaneensa ikkunapaikasta Ryanairin lennolle Dubliniin, mutta miehen julkaisema kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Mies kyselee twiitissään rahojensa perään. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Se on todella ärsyttävää, koska koko idea siinä, että maksaa enemmän, on saada noita pieniä etujaa. Sitä maksaa enemmän mukavuudesta tai ainakin siitä, että olisi niin mukavaa kuin mahdollista ahtaassa koneessa, mies ihmettelee Dublin Live -sivustolle.

Koneessa kolme ikkunatonta reunapaikkaa

Tilaahan ikkunan puuttuminen ei varsinaisesti vie, mutta näkymät nyt ainakin. Dublin Live kokeili varata paikat Ryanairin sivuilta ja totesi, ettei paikkakartasta voi tosiaan päätellä, miltä paikoilta ikkuna puuttuu.

Ryanairilta kuitenkin kerrotaan, että asiakkaalle tulee ilmoitus ikkunoiden puuttumisesta tämän varatessa kyseisiä paikkoja. Yhteensä ikkunattomia "ikkunapaikkoja" on Boeing Next Generation 737-800 -koneessa kolme.

Dublin Live kertoi myös McGuinnessin perheestä, jonka lapset kinastelivat ennen koneeseen nousua siitä, kuka saisi ikkunapaikan lennolla Dublinista Englantiin. 13-vuotias Joe voitti kiistan 11-vuotiaan Emilyn kanssa, mutta Emilyn ei paljon tarvinnut veljeä kadehtia. Tämä kun sai myöskin Marcos Molinan tapaan ikkunattoman reunapaikan.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja