Mallinakin työskennellyt Melinda, 23, syttyy pitkistä ja urheilullisista miehistä: "Lähden Love Islandille etsimään elämäni rakkautta"

Melinda kaipaa kumppania, joka jakaisi hänen kanssaan samat arvot. 

Myyjänä, promoottorina ja mallina työskentelevä Melinda, 23, tietää mitä lähtee etsimään Love Island Suomi -ohjelmasta. Pitkät, komeat ja urheilulliset miehet saavat hänen päänsä kääntymään.

– Lähden Love Islandille etsimään elämäni rakkautta. Unelmieni mies on itsevarma, huumorintajuinen, rakastava ja kunnioittaa myös muita. UIkonäöllisesti ei ole juurikaan kriteereitä, kunhan arvot kohtaavat, Melinda kertoo MTV Uutisille.

Tampereelta kotoisin olevaa Melindaa myöntää rakkauden etsimisen kiehtovan häntä. Aikaisempia kausia seuranneena hän innostui myös itse lähtemään ohjelmaan mukaan. Kaunotar on viihtynyt sinkkuna noin kolmisen vuotta.

– Takana on kaksi pitkää parisuhdetta ja olen tapaillut erilaisia miehiä, mutta ei ole löytynyt sellaista joka oikeasti veisi jalat alta. Sellaista ei ole vielä tullut vastaan ja sitä tunnetta kaipaan, hän selventää.

Melinda tunnetaan kaveriporukassaan viihdyttäjänä ja hassuttelijana. Hän osaa sanomansa perusteella erottaa helposti ihmisistä ylimielisyyden.

– Erotan aika helposti sen, onko ihminen itsevarma vai ylimielinen. En voi sietää itseään täynnä olevia tyyppejä tai tyyppiä, jota kiinnostaa vain oma napa. Ne ovat pahoja turn offeja.

– Odotan reissulta sitä, että löydän elämäni rakkauden. Totta kai on myös mahtavaa päästä tutustumaan uusiin ihmisiin, hän päättää.


Love Island Suomen kolmas tuotantokausi alkaa maanantaina 23.8. klo 21 alkaen AVAlla ja klo 20 mtv-palvelussa.

Love Island Suomen edelliset tuotantokaudet sekä Love Island UK:n näet mtv-palvelussa!

Love Island Suomea esitetään kuutena päivänä viikossa, maanantaista lauantaihin. Jaksot kuvataan vain vuorokautta aiemmin.

Lue myös:

    Uusimmat