Ensimmäinen paljastus Love Island Suomi -sarjasta vihdoin julki – erikoisen huumorintajun omaava blondi etsii kilttiä kumppania

0:45
Love Island Suomi starttaa 16. elokuuta!

Muutaman viikon päästä starttaavasta Love Island Suomi -sarjasta saatiin maistiainen, kun ensimmäisestä saarelaisesta paljastettiin viimein tietoja.

Love Island Suomi -rakkausreality jatkuu elokuussa entistä kuumempana ja kiinnostavampana! Tällä kaudella ohjelman juontajaksi hyppää Veronica Verho.

Sarjan Instagram-tilillä käy kuhina, kun keskiviikkona 4. elokuuta sivuilla paljastettiin pieni vilaus tulevan kauden ensimmäisestä kilpailijasta. Uudesta kaunottaresta julkaistiin vihjaileva kuva, mutta kilpailijan kasvot jäivät kuitenkin vielä toistaiseksi pimentoon. 

Julkaisussa kerrotaan tämän kaunottaren omaavan erikoisen huumorin tajun. 


– Tällä ihastuttavalla ja kurvikkaalla blondilla on varsin omalaatuiset kriteerit elämänsä miehelle. Yksi vaadittavista ominaisuuksista on kiltteys, mutta loput saat selville vain katsomalla Love Islandia. 

– Mainittakoon vielä, että kyseisellä leidillä on myös aika erikoinen huumorintaju.

Ainutkertainen Love Island Suomi -seikkailu heittää ohjelmaan osallistuvat keskelle pelejä, bileitä ja treffejä. Edessä on myös vaikeita päätöksiä ja herkkiä hetkiä, jotka eivät unohdu koskaan. Onnekkaimmat löytävät saarelta jonkun, jonka kainalossa voi poistua villasta viettämään yhteistä arkea Suomessa. Ja voittajaparille on luvassa myös muhkea rahapotti!  

Love Island Suomi -sarjan toisen kauden voittaneet Sofia ja Eetu kertovat kokemuksestaan: 

7:38

Love Island Suomi alkaa maanantaina 16.8. klo 21 alkaen, AVAlla ja mtv-palvelussa.

 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja