Love Islandin odottamaton uudistus sai katsojat sekaisin – some hämmentyi, kun tuttua huutoa ei enää kuultukaan

7:38
Love Island Suomi -voittajat Sofia ja Eetu kertasivat toisen tuotantokauden käänteet

Love Island UK:n kuluvalla kaudella on nähty ja nähdään useita uusia käänteitä sekä uudistuksia.

Love Island UK:n seitsemäs tuotantokausi starttasi tuorein jaksoin kesäkuussa Iso-Britanniassa ja rakkausreality on jälleen täynnä mitä tutumpia elementtejä: hulppea villa uima-altaineen ja säkkituoleineen paahtavan auringon alla jota asuttavat rakkaudennälkäiset nuoret sinkut.

Hiljattain ohjelmassa nähtiin uudistus, joka herätti valtavasti tunteita sarjan fanien keskuudessa. Love Islandissa esiteltiin kauden ensimmäinen bombshell Chloe, joka ei saapunutkaan villaan totutulla tavalla. Aiemmilla tuotantokausilla bombshell-kilpailija on lähettänyt villan asukkaille kirjoitetun tekstiviestin, jolla on ilmoittanut saapumisestaan. Tällä kertaa nähtiin kuitenkin, että Chloe lähetti villan miehille tekstiviestin sijaan ääniviestin. 

– Chloe täällä. Saavuin juuri ja olen ulkona villan edessä. Veisin teidät kaikki treffeille mutta annan teidän päättää, kuka haluaa tulla ja liittyä seuraani. Toivottavasti näen teidän kaikki pian, kaunotar sanaili ääniviestissään.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Vaikka ääniviestit ovat nykyään melko vakiintunut viestinnän muoto, useat Love Islandin katselijat hämmentyivät käänteestä ja ilmaisivat sen muun muassa Twitterissä. Useat fanit huolestuivat siitä, että ääniviestien käyttämisen myötä ohjelmassa ei enää kuultaisi osallistujien yllättävää ja innostunutta huutokimaraa, kun joku saarelaisista saa puhelimeensa tekstiviestin. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Ääniviesti? Mitä tapahtui "sain tekstiviestin" -huudolle? eräs ihmetteli Twitterissä. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Toisaalta osa katsojista oli myös innoissaan siitä, että Love Island uudistuu ja muuttuu. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Love Island upgreidasi tekstiviestit ääniviesteihin? Antakaa mennä!

Love Island UK:n seitsemännellä kaudella on jo nähty sekä tullaan näkemään useita uusia, tunteita herättäviä käänteitä. Vuoden 2020 Love Islandin voittaja Paige Turley kertoo, että sarjan luojat ovat käyttäneet koronapandemian aikana runsaasti aikaa keksiäkseen ohjelmaan mahdollisimman paljon käänteitä ja uudistuksia. Eräs saarelaisista sai esimerkiksi jättää hyvästit rakkauden villalle vain 48 tuntia sinne saapumisensa jälkeen. 

Turley voitti Love Islandin ensimmäisen talvi-tuotantokauden, sillä pandemian takia myös Love Island UK:n tuotanto peruttiin vuoden 2020 kesältä. Turley seurustelee yhä voittoparinsa Finn Tappin kanssa. 

– On ihanaa nähdä jälleen Love Island televisiossa, se on tehnyt tuloaan niin pitkään, Turley kommentoi. 

Love Island UK -sarja lähes reaaliajassa mtv-palvelussa! 

Haku Love Island Suomi -ohjelmaan on käynnissä. Hae mukaan täältä!

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja