Maalinteko kulkee suvussa! Aleksandr Ovetshkin julkaisi hellyttävän videon – venäläistähden poika upottaa kiekkoja verkkoon kuin isänsä konsanaan

Venäjän ja NHL-joukkue Washington Capitalsin maalitykki Aleksandr Ovetshkinin Sergei-poika on seuraamassa isänsä jalanjälkiä. Ovetshkin julkaisi Instagram-tilillään hellyttävän videon poikansa kiekkopeleistä.

Hiljattain toisen poikansa saanut Ovetshkin on tunnettu kiekkokaukaloissa tulisesta laukauksestaan ja terävästä maalintekotaidostaan. Ovetshkin rikkoi aikaisemmin tällä kaudella 700 maalin rajan NHL:ssä vasta kahdeksantena pelaajana.

Kahden pojan isä on alkanut opettaa taitojaan jälkikasvulleen. Ovetshkin julkaisi Instagram-tilillään videon vanhemmasta pojastaan Sergeistä, joka laukoo perheen pihalla kiekkoja maaliin.

Jos isä on tullut tunnetuksi tulisesta lämäristään, saattaa Sergei luoda itselleen täysin erilaisen erikoistaidon. Iloinen poika laukoo nimittäin videolla kiekot verkkoon komeasti rystypuolelta. Pieni Sergei eroaa isästään myös toisella tavalla, koska hän käyttää videolla leftin puolen mailaa. Isä Ovetshkin pelaa oikealta puolelta.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja