Luo järjestelmällinen yleisilme nopeilla siivousnikseillä

Talon nurkkiin ja hyllyihin kerääntyy herkästi turhia tuotteita, joten kannattaa käydä pari tiettyä paikkaa läpi.

Asunnossa on useita nurkkia joihin saattaa vahingossa kertyä runsaasti turhaa tavaraa. Nämä huoneen osat kannattaa käydä nopeasti läpi, jotta huoneen yleisilmeestä saa järjestelmällisen ja siistin.

Vaatekaappi

Käy vaatekaappi läpi ja siirrä sivuun kaikki jo vuoden käyttämättömänä olleet vaatteet. Luultavasti et tule enää käyttämään kyseistä vaatetta, jos se ei ole vuoteen käynyt päälläsi. Vie nämä vaatteet keräykseen tai kirpputorille. Vaatekaappi näyttää nopeasti järjestelmällisemmältä ja siistimmältä, kun siellä ei ole liiemmin turhia vaatteita.

Peilikaappi

Vessan peilikaappiin kerääntyy yleensä nopeasti erilaisia rasvoja ja muita kauneustuotteita. Osa niistä on saattanut olla siellä jo useita vuosia. Heitä peilikaapista pois kaikki vanhaksi menneet tai käyttämättömät tuotteet. Pyyhkäise hyllyt ja asettele hyödylliset tuotteet sinne nätisti.

Jääkaappi

Tuulahtaako jääkaapistasi aina ikävä haju, kun avaat sen? Tällöin on syytä käydä läpi kaikki tuotteet ja heittää pois vanhaksi menneet ruoat. Kannattaa myös säilyttää ruoantähteitä ilmatiiviissä astiassa. Jääkaapin hyllyt voi puhdistaa vedestä ja ruokasoodasta valmistetulla seoksella.

Järjestele postit

Usein postit saattavat kerääntyä jollekin yksittäiselle tasolle. Käy postit läpi ja heitä pois kaikki turhat lehdet. Järjestele laskut yhteen samaan pinoon. Joutessasi voit myös maksaa pois kaikki erääntyvät laskut, jotta saat nämä inhottavat ystävät pois mielestäsi.

Lue myös:

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat