Mainos

Löydä parhaat hotellivaihtoehdot juuri sinulle

Konseptihotellit ovat kätevä keino taata yksilöity irtiotto ja loma arjen keskelle. Haluatko matkaan lasten kanssa vai ilman? Toivotko lomalta aktiviteetteja vai rauhaa? Poimi vinkit erilaisista konseptihotellivaihtoehdoista.

Lomakohteen valinnassa oleellinen osa on hotellin palvelut ja tarjonta. Tutustu erilaisiin konseptihotellivaihtoehtoihin ja löydä sopiva paikka juuri sinun seurueesi lomatoiveisiin.  

Aikuiseen makuun

Aikuisille tarkoitetut lomat ovat tulleet suosituiksi myös suomalaisten keskuudessa. Ne sopivat omaa rauhaa, hiljaisuutta ja rentoutumista hakeville lomailijoille. Aikuisille tarkoitetut BlueCouples-hotellit ovat kiellettyjä lapsilta, useimmiten alle 16-vuotiailta. Hotellit on suunniteltu kahdenkeskisiin lomiin ja kohteista löytyy rauhallisia allasalueita, kylpylöitä ja kuntosaleja.

Aikuisten hotellit Kanariansaarilla:

Teneriffa, Playa de las Americas: Gran Tinerfe FFFF
Teneriffa, Los Gigantes: Blue Couples Stil Los Gigantes
Gran Canaria, San Agustin: IFA Beach FFFF
Gran Canaria, Playa Taurito: Suite Princess FFFF
Lanzarote, Playa Blanca: Timanfaya Palace FFFF

Perhehotellit

Perhehotellien tarkoitus on taata onnistunut loma perheen pienimpien lisäksi myös vanhemmille. Perhehotellit on suunniteltu myös 3G- eli kolmen sukupolven matkailuun, jotta lomalla viihtyisivät kaikki vauvasta vaariin. BlueVillage-hotelleista löytyy aktiviteetteja ja alueita eri-ikäisille lomalaisille.

Perhehotellit Kanariansaarilla:

Lanzarote, Playa Blanca: Flamingo Beach Resort FFFF
Teneriffa, Playa Paraiso: Riu Buena Vista FFFF
Gran Canaria, Bahía Feliz: Las Pitas FFFF
Gran Canaria, Bahía Feliz: Orquidea FFFF
Gran Canaria, Bahía Feliz: Playa Feliz FFFF
Gran Canaria, Bahía Feliz: Bahía Feliz: Tres Vidas FFFF

Vesipuistot

Vesipuistohotellit tarjoavat aktiivisen ja rentouttavan loman yhdessä paketissa perheelle. SplashWorld-hotellialueilta löytyy uima-altaiden lisäksi mahdollisuuksia muihin aktiviteetteihin. Altaalla polskimisen vastapainoksi hiekkarannat löytyvät kävelyetäisyyden päästä.

Kanariansaarten hotellivaihtoehdoissa on mahdollisuus myös All inclusive -lomaan, jossa loman hintaan saa sisällytettyä aamiaisen, lounaan ja päivällisen ruokajuomineen, jälkiruoat, välipalat, paikallisia juomia baarissa, sekä hotellin aktiviteetteja ja viihdeohjelmaa.

Vesipuistohotellit Kanarialla:

Gran Canaria, Playa Taurito: Paradise Lago Taurito FFF
Lanzarote, Playa Blanca: Lanzasur FFF+Lähde ja kuvat: Finnmatkat

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja