Love Island -villassa toisensa löytäneiden Vanessa ja Reetun yhteiskuvat ihastuttavat: "Olette ihana pari"

2:05
Reetu ja Vanessa nauttivat perhe-elämästä Love Island -villalla tultuaan yllättäen vanhemmiksi.

Love Island Suomi -ohjelmassa rakastuneet Reetu ja Vanessa lomailevat parhaillan Virossa. 

Syksyllä 2019 nähtiin, kuinka Love Island Suomi -ohjelmassa Espanjan auringon alla toisensa tapasivat Reetu ja Vanessa, jotka rakastuivat toisiinsa nopeasti. Pariskunta kilpaili koko ohjelman voitosta Love Islandin finaalissa, jonka veivät kuitenkin Eetu ja Sofia

Pariskunnan palattua takaisin Suomeen he ottivat saman tien suuren askeleen suhteessaan, kun Vanessa muutti välittömästi Espoosta Reetun luokse Uuteenkaupunkiin.

Tällä hetkellä kaksikko lomailee Viron Pärnussa. Molemmat ovat jakaneet Instagram-tililleen suloisia yhteiskuvia reissusta. 

Love Island -tähtien someseuraajat kiirehtivät hehkuttamaan parin yhteiskuvia. 

– Ihana kuva teistä. Ootte ihana pari, eräs kommentoi. 

– Onnelliset katseet! toinen lisäsi. 

– Kaksi onnellista, kolmas julisti. 

Reetu ja Vanessa kertoivat keväällä, että heillä menee yhä suhteessaan erittäin hyvin, vaikka sen alku onkin ollut monella tapaa poikkeuksellinen. 

– Lähtökohdat oli siitä ehkä vähän oudot, että me ollaan asuttu yhdessä siitä päivästä lähtien, kun me tavattiin. Aika pitkälti kaikki tehty yhdessä, Reetu pohti YouTubeen julkaisulla videolla. 

Vanessan mukaan kaksikko jätti suhteessaan väliin kokonaan tapailuvaiheen, mitä muut Love Islandilta lähteneet parit pääsivät sen sijaan maistamaan. Yhteiselossa ja sen sovittelussa on kuitenkin luonnollisesti ollut omat haasteensa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja