Love Island -voittajaparin rakkaus kukoistaa – näin pari päätyi muuttamaan saman katon alle: "Se nyt on varmaan semmoinen viimeisin yllätys"

7:38
Eetu Tanskanen ja Sofia Näveri tunnelmoivat Huomenta Suomessa Love Island -voittonsa jälkeen

Love Island Suomi -ohjelman toisen kauden voittajat Eetu Tanskanen ja Sofia Näveri muuttavat ensimmäiseen yhteiseen kotiinsa.

Love Island Suomi -ohjelman toinen kausi tuli päätökseensä lokakuussa 2019 ja voittajiksi julistettiin Eetu Tanskanen ja Sofia Näveri, jotka olivat pari lähes koko matkansa ajan rakkauden saarella Espanjan auringon alla. 

Tanskasen ja Näverin rakkaus kukoistaa edelleen ja nyt he ovat ottamassa suhteessaan seuraavan askeleen ja muuttamassa yhteen. Tanskanen kertoo MTV Uutisille, että yhteenmuutosta oli puhuttu jo tovi, kunnes Tanskanen löysi Hämeenlinnasta parille sopivan asunnon. 

Pariskunta on Suomeen palaamisen jälkeen elänyt etäsuhteessa, sillä Tanskanen on asunut Hämeenlinnassa ja Näveri Helsingissä. Näveri puolestaan kertoo, ettei hän vielä vähän aikaa sitten olisi uskonut muuttavansa Helsingistä Hämeenlinnaan. 

– Oli hyvä päätös, mutta kyllä sanoin vielä varmaan kuukausi sitten, että en varmana muuta Hämeenlinnaan, Näveri nauraa. 

Parin yhteinen arki etäsuhteessa on sujunut tähän mennessä hyvin, mutta sekä Näveri että Tanskanen haluavat jakaa yhteisen arkensa tiiviimmin. Yhteisten asioiden suunnitteleminen on helpompaa saman katon alla. 

Näverillä on nykyään myös työ, jonka puolesta hän liikkuu paljon. Näin ollen hän ei ole enää yhtä sidottu asumaan Helsingissä, kuin ennen. 

Pari on ollut yhdessä noin puolen vuoden ajan. Sekä Näveri että Tanskanen kertovat huomanneensa toisistaan tänä aikana muutamia yllättäviä asioita. 

– Oli kyllä aika yllätys, että sain Sofian muuttamaan tänne Hämeenlinnaan. Se nyt on varmaan semmoinen viimeisin, positiivinen yllätys, Tanskanen kertoo. 

– Semmoisia jotain pieniä juttuja ehkä on tullut esille, muttei mitään isompaa ja kaikki ovat olleet hyviä asioita kyllä, Näveri puolestaan pohtii. 

Kaksikko kertoo olevansa yhä aktiivisesti yhteydessä muihin Love Island -kilpailijoihin. Varsinkin Näveri on nähnyt tiiviisti Love Island -villan naisia. Useat Love Island -tutut ovat onnitelleet Tanskasta ja Näveriä heidän suhteensa uuden askeleen kynnyksellä. 

– Kyllä veikkaan, että jotkut ovat varmaan osanneet odottaakin sitä. Mutta eivät välttämättä sitä, että mä muutan Hämeenlinnaan, Näveri nauraa. 

Tanskasen ja Näverin muuttosuunnitelmat nopeutuivat toden teolla, kun keskiviikkona 26. maaliskuuta hallitus tiedotti, että Uudenmaan maakunta eristetään 19. huhtikuuta saakka koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi. Pariskunnan oli tarkoitus toteuttaa muuttonsa maalis-huhtikuun vaihteessa, mutta hallituksen antama linjaus vauhditti suunnitelmia. Näveri muutti tavaroineen Hämeenlinnaan, ennen kuin Uudenmaan eristys tuli voimaan.

Nyt pariskunnalla on aikaa rakentaa yhdessä kotiaan. Näverin mukaan pari myi tahoillaan suuren osan vanhoista tavaroistaan ja uusi koti sisustetaan yhdessä. Vaikka koronakriisi on aiheuttanut paljon vastoinkäymisiä monien elämiin, on Tanskasella ja Näverillä edessään paljon, mitä odottaa innolla. 

– Kyllä kaiken tämän uutisruljanssin keskellä, kun on hirveästi kaikkia negatiivisia juttuja, niin itselle tämä on todella positiivinen juttu, Tanskanen miettii. 

– Jep, ei tarvitse olla yksin karanteenissa, Näveri täydentää.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja