Tässä he ovat – tämä pari voitti Love Island Suomi -finaalin!

2:29
Viimeinen päivä villalla on tunteikas, sillä saarelaiset saavat terveisiä koti-Suomesta. Ilta huipentuu finaaliin, jossa kruunataan Love Island Suomen toisen kauden voittajapari.

Love Island Suomi -ohjelman toisen kauden voittajat ovat Sofia ja Eetu. 

Katsojat ovat äänestäneet Love Island Suomen toisen kauden voittajiksi Sofian ja Eetun. Toiseksi sijoittuivat Vanessa ja Reetu ja pronssipaikalla Jenni ja Juho.  

Voiton ratkettua Eetu ja Sofia eivät heti ymmärrä voittaneensa. Eturivissä istuvat äidit eivät myöskään peittele liikutustaan.  

Shirly ojentaa voittajaparille kirjekuoret, joista toisesta löytyy raha ja toisesta rakkaus. Sofian ja Eetun tulee päättää toisilleen paljastamatta, kumman kuoren pitävät itsellään ja kumman antavat pois.

Jos molemmat valitsevat rakkauden, he jakavat Love Islandin voittopotin eli 25 000 euroa. Jos toinen valitsee rahan ja toinen rakkauden, rahan valinnut vie koko potin yksin. Jos taas molemmat valitsevat rahan, jäävät he molemmat tyhjin käsin.  

Shirlyn antaessa luvan, molemmat näyttävät valitsemiensa kuorten sisällön. Sekä Sofian että Eetun kuorista paljastuu Rakkaus.  

Love Island Suomen toisen kauden voittajapari suutelee ja halaa ilotulitusten räiskyessä villan yllä.  

MTV Uutiset Live kertaa tärkeimmät tapahtumat suoraan Espanjasta!

7:13

Love Island Suomi -finaali 15.10. klo 21 Subilla.

Love Island UK -sarjan 5. kausi C Moressa ja mtv-palvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja