Reetu ja Vanessa rakastuivat Love Island -villassa – näin heillä menee nyt: "Me ollaan asuttu yhdessä siitä päivästä lähtien, kun me tavattiin"

2:05
Reetu ja Vanessa nauttivat perhe-elämästä Love Island -villalla tultuaan yllättäen vanhemmiksi.

Love Island Suomi -ohjelmassa rakastuneet Reetu ja Vanessa viettävät yhä onnellista ja rakkaudentäyteistä arkea yhdessä.

Syksyllä 2019 nähtiin, kuinka Love Island Suomi -ohjelmassa Espanjan auringon alla toisensa tapasivat Reetu ja Vanessa, jotka rakastuivat toisiinsa nopeasti. Pariskunta kilpaili koko ohjelman voitosta Love Islandin finaalissa, jonka veivät kuitenkin Eetu ja Sofia

Pariskunnan palattua takaisin Suomeen he ottivat saman tien suuren askeleen suhteessaan, kun Vanessa muutti välittömästi Espoosta Reetun luokse Uuteenkaupunkiin. Pari asuu tälläkin hetkellä yhdessä, mutta he kertovat tiistaina 28. huhtikuuta julkaisemassaan Youtube-videossa muuttaneensa yhdessä Turkuun. 

Reetulla ja Vanessalla menee yhä suhteessaan erittäin hyvin, vaikka sen alku onkin ollut monella tapaa poikkeuksellinen. 

– Lähtökohdat oli siitä ehkä vähän oudot, että me ollaan asuttu yhdessä siitä päivästä lähtien, kun me tavattiin. Aika pitkälti kaikki tehty yhdessä, Reetu pohtii videolla. 

Vanessan mukaan kaksikko jätti suhteessaan väliin kokonaan tapailuvaiheen, mitä muut Love Islandilta lähteneet parit pääsivät sen sijaan maistamaan. Yhteiselossa ja sen sovittelussa on kuitenkin luonnollisesti ollut omat haasteensa.

Kaksikko komppaa toisiaan kertoessaan, että riitoja on nähty heidän välillään myös Suomeen paluun jälkeen. Yhdessä asuessaan he ovat oppineet riitelemään sekä tulkitsemaan ja käsittelemään toisiaan. Nykyään riitelykin toimii parin välillä paremmin. Kumpikin on oppinut laittamaan tarvittaessa oman egonsa syrjään ja lähestymään toista sovinnonteon merkeissä. 

Reetu ja Vanessa ovat yhtä mieltä myös siitä, että heillä on yhä suhteessaan todella hauskaa toistensa kanssa. Alkuhuuma ei enää varsinaisesti Reetun mukaan ole läsnä, mutta sen on syrjäyttänyt erilainen huuma. 

Pari muistelee videolla myös sitä, mihin he ihastuivat toisissaan ensimmäisenä Espanjassa. Vanessa kertoo kyseessä olleen tilanne, jota ei nähty televisiossa. 

– Mä ihastuin ehkä vähän jo siinä vaiheessa, kun sä pelastit mut siltä tiskirätiltä. Sitä ei näytetty ikinä missään. Tommy oli heittämässä tiskirättiä mun naamalle, se tuli suoraan mua päin. Sitten Reetu tuli ja otti sen kiinni, Vanessa muistelee tilannetta, jolloin Reetusta tuli hänen sankarinsa. 

Reetu ja Vanessa kertovat videolla myös haaveilevansa lapsista –mutta eivät kuitenkaan ihan vielä, ainakaan Reetun puolesta. Vanessa kertoo myös Reetun tehneen tiukan linjauksen parin tulevaisuuden puolesta. 

– Reetu on sanonut, että kosintaa pitää odottaa kymmenen vuotta. Mutta mä haluan hääkuvat, kun olen nuori, Vanessa nauraa. 

Videon Reetun ja Vanessan kuulumisista näet kokonaisuudessaan alta!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja