Iloinen uutinen rakkausrintamalta – Love Island -suosikkipari otti uuden askeleen suhteessaan: "Vahingossa muutettiin yhteen"

2:05
Villalla eletään hektistä vauva-arkea. Reetu ja Vanessa nauttivat perhe-elämästä, mutta vauvojen hoito ja huonosti nukuttu yö vetävät joidenkin parien mielet mataliksi.

Love Island Suomi -ohjelman Reetu ja Vanessa jakavat rakkaden saaren jälkeistä elämäänsä yhteisessä kodissa. 

Love Island Suomi -ohjelman toisen kauden huipentanut finaali nähtiin noin kuukausi sitten ja sinkkujen elämä rakkauden saarella Espanjassa tuli päätökseensä. 

Finaalissa nähtiin kolme pariskuntaa, joista voittajiksi kruunattiin Eetu ja Sofia. Voitto meni sivu suun Reetulta ja Vanessalta, mutta tämä ei paria haitannut, vaan kuvauksissa toisiinsa rakastunut kaksikko kuvaili jo ennen finaalia lähtevänsä pois saarelta voittajina, kävi miten kävi. 

Kuukausi Suomeen palaamisen jälkeen pariskunta kertoo olevansa varsin onnellisessa tilanteessa parisuhteensa kannalta: Vanessa on muuttanut Reetun luokse Uuteenkaupunkiin. Espanjasta palattuaan pari on ollut erossa toisistaan vain muutaman päivän ajan. 

– Vähän niinkuin vahingossa muutettiin yhteen saman tien, Reetu nauraa. 

– Juu vähän vahingossa, mä tulin tänne Uuteenkaupunkiin ja sitten mä olen vain jäänyt tänne, Vanessa täydentää. 

Toistaiseksi pariskunta aikoo asua yhdessä Reetun asunnossa tämän kotikaupungissa. Ratkaisu on tuntunut hyvältä sekä Vanessan että Reetun puolesta. 

Vanessa myöntää, että yhteenmuutto tapahtui äkkiä ja yllättäen, eikä pariskunta ollut suunnitellut sitä. Espanjassa ollessaan pari oli puhunut siitä, että palattuaan kotiin he ottaisivat kaikessa rauhassa suhteensa kanssa, eivätkä pitäisi kiirettä. 

Seuraavaksi pari aikoo miettiä, mihin he haluavat todella asettua yhdessä asumaan. Yhdessä eläminen Reetun asunnossa on kummankin mukaan väliaikainen ratkaisu.

– Kun saadaan yhdessä aikaan joku päätös, että minne lähdetään, niin sitten lähdetään sinne. Ollaan puhuttu, että olisi ihanaa päästä johonkin Lappiin ainakin talveksi töihin. Tai sitten ihan jonnekin muualle. Kaiken näköisiä suunnitelmia on ollut, Reetu kertoo. 

Ensimmäinen kuukausi Suomessa on sujunut muutenkin mallikkaasti ja kumpikin on päässyt tapaamaan toistensa perheiden jäseniä. Kaksikko kertookin tavanneensa lähes kaikki mahdolliset sukulaiset toistensa lähipiiristä, Vanessan muutamaa serkkua lukuun ottamatta. Sukulaiset ovat ottaneet kummankin pariskunnan osapuolen vastaan lämpimästi. 

– Kaikki mun sukulaiset ovat ainakin tykänneet Reetusta. Mummo ja pappakin soittelivat iskälle ja kehuivat hänet ihan maasta taivaisiin, Vanessa kertoo.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja