Love Island Suomi -ohjelmassa ihastuttanut Muhamed kertoo, kuinka suhtautuu nyt deittailuun: "Olen niin kova vetäytymään siihen omaan kuoreeni"

1:53
Love Island Suomi -ohjelmasta tuttu Muhamed kertoo, kuinka suhtautuu nyt deittailuun

Love Island Suomi -ohjelmasta tunnettu Muhamed Osmanovic ei juuri pidä enää yhteyttä ohjelman tuotannossa mukana olleisiin.

Muhamed Osmanovic nousi julkisuuteen vuoden 2021 syksyllä, kun hän osallistui Love Island Suomi  -ohjelman kolmannelle tuotantokaudelle ja etsi rakkautta Espanjan auringon alla. Nyt, talvella 2023, hänet nähdään ensimmäistä kertaa televisiossa sitten Love Islandin, sillä hän on yksi osallistujista Good Luck Guys -ohjelmassa. 

Osmanovic kertoi MTV Uutisille toukokuussa 2022, ettei kotiinpaluun rakkauden saarelta ollut helppo. Kuvausten jälkeen hän sai diagnoosin burn outista ja joutui sairaalaan. Good Luck Guys -ohjelman pressissä tammikuussa hän kertoi, että alkaa nyt olla toipunut. 

– Mutta en voi sanoa, että olisin ollut siitä täysin toipunut edes silloin, kun tätä ohjelmaa oltiin kuvaamassa. Ei se juurikaan vaikuttanut tähän reissuun, mutta ei oltu ihan täysin toivuttu tähän mennessä. Nyt voin kuitenkin sanoa, että se alkaa olla selätetty. 

Love Islandin kuvauksista Osmanovicilla on kertomansa mukaan paikoitellen hatarat muistot. Hän kertoo, ettei ohjelman tuotanto jäänyt lopulta hänen mieleensä erityisenä kohokohtana vuodelta 2021. 

– Siellä oli muita painavia asioita, jotka olivat sinä vuonna enemmän mielen päällä, ja ottivat valtaa senkin kokemuksen yli. 

Love Islandista Osmanovic lähti yhdessä Niinan kanssa, mutta pian Suomeen palaamisen jälkeen kaksikko kertoi jatkaneensa matkaansa eri teitä pitkin. Osmanovicin mukaan hän ei ole juurikaan tekemisissä Niinan, tai kenenkään muunkaan tuotannossa mukana olleen kanssa. 

Osmanovic vertaa Niinaa sekä muita Love Island -tovereitaan inttikavereihin: kun tavataan, on mukavaa vaihtaa kuulumisia, mutta elämä on kuljettanut eri suuntiin. 

– Lämmöllä muistellaan niitä aikoja, mutta ei ole oikein mitään välejä. 

Vaikka Osmanovic sanojensa mukaan "esiintyy ekstroverttinä", on hän kuitenkin luonteeltaan enemmän introvertti, joka nauttii omasta rauhastaan ja hiljaisuudesta. 

– Se on kaksipiippuinen juttu, ehkä minuun on hieman vaikeaa saada yhteyttä, kun olen niin kova vetäytymään siihen omaan kuoreeni. 

Hän myöntää, että treffeilläkin on kuitenkin tullut käytyä.

– Joo on sitä deittailtu, enemmän ja vähemmän. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja