Lindsay odotti innolla uuden vauvan syntymää – synnytyssalissa paljastui kaikkien aikojen yllätys: "Ihan ensiksi ajattelimme vain, että voi ei"

Äiti sai tietää raskaudestaan vain yhdeksän päivää ennen synnytystä 0:51
Videolla kerrotaan naisesta, jolle koko raskaus selvisi vain päiviä ennen synnytystä.

Yhdysvaltalaisnainen koki synnytyssalissa elämänsä yllätyksen, kun vauvoja syntyikin yhden sijaan kaksi. Aiheesta kertoo muun muassa Metro.

Lyndsey Altice ja hänen aviomiehensä Wesley olivat innoissaan siitä, että heille syntyisi pian uusi vauva. Vasta synnytyksessä selvisi, että Lyndsey odottikin kaksosia. Billie June syntyi kaksi minuuttia ennen Ada Mazea

Täysi yllätys

Uutinen tuli pariskunnalle täytenä yllätyksenä. Koko raskausaikana ei ollut ilmennyt mitään merkkejä siitä, että vauvoja olisi tulossa kaksin kappalein. Vasta H-hetkellä synnytystilassa tilanne valkeni kaikille.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Aloin epäillä tilannetta heti, kun Ada oli syntyessään niin pieni. Aiempaan synnytykseen nähden minulle oli tullut hurjasti lisää painoa, joten en voinut käsittää, miksi hän oli niin pieni. 

– En pysty sanoin kuvailemaan, mitä ajattelin kun tajusin, että tässä ja nyt syntyisi myös toinen lapsi.

Kaikki huoneessa olijat olivat yhtä hämmästyneitä toisesta tulokkaasta. Kaikki puhuivat keskenään, aviomies oli ihmeissään, Lindsayn sisko otti kuvia.

Toista vauvaa ei ollut näkynyt tutkimuksissa

Lindsay kertoo, että hänelle ei raskausaikana oltu tehty ylimääräisiä ultraäänitutkimuksia, koska hän ei kuulunut korkean riskin ryhmään. Sonografian tehnyt hoitajakaan ei ollut nähnyt toista vauvaa eikä Lindsayn saamassa nauhoitteessakaan näkynyt merkkejä toisesta vauvasta.

– Luulin, että koska he tarkastivat vain nestetasot eivätkä toista vauvaa, he näkivät vain Adan liikkumassa hieman

–Jos he olisivat etsineet kuvasta kahta vauvaa, he olisivat taatusti löytäneet molemmat.

Synnytyssalin monitorissakaan ei näkynyt kuin yhden vauvan sydämenlyönnit.

Kaikkien aikojen yllätys

Lindsay kuvailee kaksosten syntymää elämänsä suurimmaksi ja parhaimmaksi yllätykseksi. 

– Ihan ensiksi ajattelimme vain, että voi ei. Nyt olemme tottuneet ajatukseen ja osaamme hoitaa kaksosia. Tämä on parasta.

Isoveli Django on ottanut pienokaiset vastaan ilomielin. Kaikki näyttää sujuvan loistavasti.

Lue myös:

    Uusimmat