Linda Wiklund loi ensimmäisen sketsihahmonsa Kingi-ohjelmaan – koki järkytyksen juuri ennen ohjelman alkua: "Ensin tuli paniikki, epätoivo ja kauhu"

Viihteen kestosuosikki Putous palaa ruutuihin 8:16
Linda Wiklund muistelee Kingi-ohjelmaa – joutui luomaan uuden hahmon lyhyessä ajassa.

Tuoreella Putous-kasvolla Linda Wiklundilla on kokemusta sketsihahmojen luomisesta.

Näyttelijä Linda Wiklund on yksi näyttelijöistä, jotka tullaan näkemään Putouksen 15. tuotantokaudella. Wiklund kertoi Uutisaamun haastattelussa maanantaina 12. joulukuuta päätyneensä mukaan sen myötä, kun hän sai kesällä puhelun, jossa häntä pyydettiin ohjelmaan mukaan. Päätös lähteä mukaan oli Wiklundin mukaan varsin helppo. 

Wiklund tunnetaan muun muasta sarjoista Kontio & Parmas ja Roba. Lisäksi Wiklund oli vuonna 2018 mukana Kingi-ohjelmassa, joka oli sketsihahmojen laulukilpailu. Tuolloin Wiklundin sketsihahmon luominen ei sujunut aivan mutkattomasti. 

– Olin suunnitellut sitä pitkään ja se oli aivan uskomattoman nerokas. Ja sitten kävi niin, että eräs toinen viihdeohjelma lähti käyntiin kuukautta tai paria ennen meitä, ja siinä oli lähestulkoon täysin sama hahmo, mitä olin miettinyt. Olin tyynenrauhallisena etelän lomalla, kun yksi kollega soitti, että et nyt näe tätä, mutta se on tuolla telkkarissa, näyttelijä muisteli.  

– Ensin tuli paniikki, epätoivo ja kauhu. Sitten avasi silmänsä uudestaan, että mitäs sitten keksin. 

Alkujärkytyksen jälkeen pidettiin hätäpalaveri ja Wiklundin sketsihahmo mietittiin uusiksi.

– Nyt toivotaan vaan, ettei tulisi sketsiohjelmia ennen tammikuuta, tai menisi kaikki uusiksi, Wiklund nauroi.  

– Ajattelin kyllä itse tehdä sinun hahmosi, niin ikään tulevalla Putous-kaudella nähtävä Aku Sipola totesi. 

Mitkä ovat pahimpia tilanteita suorissa lähetyksissä ja mitä kuuluu Aku Sipolan sketsihahmolle Hannu Gandhille? Katso haastattelu yllä olevalta videolta!

Putous alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla lauantaina 21.1. klo 19.30. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat