Jättiyllätys! Köpi Kallio mukaan Putouksen uudelle kaudelle: "Hetken aikaa piti prosessoida"

Radiopersoona Köpi Kallio nähdään näyttelijänä tulevalla Putous-kaudella.

Rakastettu viihdeohjelma Putous palaa tammikuussa tv-ruutuihin uuden, 15. tuotantokauden voimin. Tulevan kauden näyttelijäkokoonpano koostuu kuudesta viihdenimestä, joista kenties yllättävin on radiojuontajana tutuksi tullut Juuso "Köpi" Kallio.

Kallio kertoo MTV Uutisille kaiken lähteneen siitä, kun hän sai yllättävän puhelun, jossa tiedusteltiin radiokasvon kiinnostusta hypätä mukaan tulevalle Putous-kaudelle.

– Vastaus ei kieltämättä tullut kuin apteekin hyllyltä, koska hetken aikaa piti prosessoida, että kysyttiinkö minua ihan oikeasti mukaan Putoukseen ja vielä ihmisenä, joka ei ole varsinaisesti profiloitunut näyttelijäksi, hän kertaa.

Kallio kertoo olevansa kiinnostunut käsikirjoittamisesta, näyttelemisestä ja ennen kaikkea sketsiviihteestä. Miehellä on kokemusta niin sketsien käsikirjoittamisesta kuin niissä esiintymisestäkin, ja näin ollen hänelle avautui ovi myös Putoukseen.

– Sitä kautta tuli semmoinen ajatus, että tuleeko tällaista mahdollisuutta kuitenkaan ihan joka päivä vastaan. Kyllä se sitten lopulta oli aika selkeä homma, että riskejä on otettava ja elämässä pitää heittäytyä, niin heittäydytään nyt sitten kunnolla, hän toteaa.

Kallio sanoo jännittävänsä hyvällä tavalla sitä, että hän pääsee esiintymään Putouksessa kovan näyttelijäkokoonpanon kanssa. Hän ei sanojensa mukaan halua olla tiimin "vuotava veneen reikä", vaan suoriutua koitoksesta samantasoisesti kollegoidensa kanssa.

Lisäksi takaraivossa jyskyttää kenties koulun näytelmistä jäänyt jännitys siitä, muistaako hän vuorosanansa suorassa lähetyksessä.

– Mutta minulle on luvattu, että saan lainata ohjaaja Antti-Tuomas Heikkisen yliviivaustusseja. Hän auttaa ja opettaa muistisääntöjä, hän lisää.

Tulevan koitoksen yhdeksi suurimmaksi haasteeksi Kallio nimeääkin jännityksen selättämisen.

– Että saa valjastettua hyvänlaatuisen jännityksen energiaksi ja pystyy nauttimaan. Koska tiedän, että sitten kun lähetysviikot lähtevät rullaamaan, niin ne menevät tosi nopeasti, ja pitäisi muistaa nauttia siitä, että on mukana tuollaisessa viihdekoneistossa, hän sanoo.

Kallio elää tällä hetkellä kiireistä arkea, jota siivittävät Putouksen lisäksi hänen ja juontajakollega Ville "Viki" Eerikkilän luotsaama Viki ja Köpi Show sekä stand up -keikkailu.

Ennen lupautumistaan Putouksen tulevalle kaudelle Kallio keskusteli Eerikkilän ja heidän show'nsa tuottajan kanssa siitä, saadaanko Putous-projekti rullaamaan samanaikaisesti Viki ja Köpi Show'n kanssa. Lopulta kolmikko tuli siihen tulokseen, että kyllä saadaan.

Stand upia juontaja puolestaan kuvailee intohimolajikseen.

– Minä en siitä sellaisia varsinaisia työpaineita ota. Totta kai nyt alkuvuoden aikana, kun olen mukana Putouksessa, niin en tee [stand up -]keikkaa missään nimessä samalla tavalla kuin olen tehnyt nyt vaikka syksyllä, hän täsmentää.

Katso videolta, miltä näyttää Putouksen esiintyjäkaarti tulevalla kaudella!

Putous-kauden juontaja ja näyttelijät julkistettiin – mukana uusia ja vanhoja kasvoja 17:24

Putous 21. tammikuuta alkaen MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat