Lemmikkipapukaija oli "todellinen sankari" – menehtyi itse varoitettuaan ensin perhettä tulipalosta: "Se ei koskaan ennen ollut sanonut sitä sanaa"

Tämä papukaija puolestaan auttaa avuliaasti kotitöissä.

Amerikkalaisperhe saa kiittää hengestään papukaijaansa.

Tulipalo syttyi aamun varhaisina tunteina Kleinin perheen kodissa Tenneseen Lebanonissa, mutta perheen lemmikkipapukaija herätti talonväen huutamalla 'tulipalo', kertoo Fox News.

Erikoisen ja ihmeellisen tapauksesta tekee se, ettei Louie-lintu ollut koskaan ennen käyttänyt tuota sanaa.

– Louie on todellinen sankari, kehuu sen omistaja Barbara Klein uutistoimisto SWNS:lle.

– Ilman sitä olisin luultavasti nukkunut tulipalon aikana. Se alkoi rääkäistä 'tulipaloa'. Se ei koskaan ennen ollut sanonut sitä sanaa minun muistikuvani mukaan. Kun heräsin, tuli oli leviämässä olohuoneen lattian poikki.

Louie ja lemmikkikoirat menehtyivät

Urhoollisuudestaan huolimatta Louie-lintu ei selvinnyt palosta. Myös perheen koirat menehtyivät. Barbaran lisäksi palosta selviytyivät hänen miehensä, Larry, sekä pariskunnan 6-vuotias lapsenlapsi.

Larry yritti sammuttaa paloa ja ryntäsi takaisin taloon pelastamaan koiria sekä isoisänsä kitaraa.

– Hän sanoi jatkuvasti, ettei voinut hengittää ja huusin hänelle, että lähtee talosta. Käskin hänen mennä matalaksi ja ryömiä ylos. Vedin hänet pois tulipalosta, Barbara muistelee kamalia tapahtumia.

Barbaran mukaan pahoista palovammoista kärsinyt Larry piti asettaa koomaan, mutta hän toipui ajoissa ja pääsi sairaalasta sopivasti lapsenlapsen syntymäpäiville.

– Oli ihme, että hän selviytyi.

Uusi lemmikkilintu muistuttaa sankarista

Yhteisö on tullut kotinsa menettäneen perheen avuksi. Perheelle lahjoitettiin jopa asunto käyttöön kolmeksi kuukaudeksi.

– Mies, joka lahjoitti asunnon, antoi meille myös vauvapapukaijan. Kutsumme sitä Louie Junioriksi, Barbara paljastaa.

Kleinin perheen kodin tuhonneen tulipalon syttymissyytä ei ole kerrottu. HIljattain julkaistun kyselyn mukaan yleisimmät tulipalon aiheuttajat suomalaisten kotona ovat ihmisten oma huolimattomuus ja laiteviat.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähde: Fox News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja