Huolestunut naapuri luuli naisen huutavan apua ja soitti poliisit paikalle – todellinen huutaja huvittikin kaikkia

0:15
Myös Kiivi-papukaija tykkää pulista.

Floridalaispoliisi koki yllätyksen lähtiessään pelastamaan avunpyyntöjä huutanutta naista. Kävi nimittäin ilmi, ettei mitään naista ollutkaan.

Floridassa sijaitsevan Palm Beachin piirikunnan seriffintoimisto kertoi Facebook-tilillään hulvattomaksi kääntyneestä tilanteesta. Vaikka lähtötilanne oli kauhistuttava – naapuri oli soittanut viranomaiset hätiin kuultuaan avunhuutoja –, kävi ilmi, ettei kukaan oikeastaan ollut pulassa, uutisoi muun muassa Yahoo.

– Lake Worth Beachin apulaisseriffimme tulivat hätiin, kun joku oli huutanut apua. Seurasi hilpeyttä, seriffintoimisto naureskelee julkaisussaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Julkaisuun yhteyteen on linkattu ViralHogin YouTube-video, jolla näkyy, kuinka viranomaisten saapuessa paikalle käy ilmi, ettei apua suinkaan ollut pyytänyt hädässä oleva ihminen, vaan 40-vuotias papukaija nimeltään Rambo

"Päästä minut ulos"

Rambon omistaja oli ollut puuhailemassa pihallaan vaimonsa auton parissa samalla, kun papukaija luritteli ja jutteli ulkona orrellaan. Linnun "päästä minut ulos, päästä minut ulos, oi, oi" -huudot olivat niin todentuntuisia, että naapuri oli soittanut poliisin ajatellessaan naisen olevan pulassa.

Papukaija esiteltiin myös naapurille, joka yhdessä poliisien kanssa sai tapauksesta hyvät naurut. Omistaja kertoo opettaneensa huudon Rambolle ollessaan itse lapsi ja papukaija asui häkissä.

Kyseessä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta, kun papukaija aiheuttaa hämminkiä. Vuonna 2018 saksalaisen Lörrachin kaupungin asukas soitti hätänumeroon ilmoittaakseen huolensa naapuriasunnosta kuuluvasta metelistä. Kävi kuitenkin ilmi, että asunnossa riitelivät mies ja papukaija keskenään.

Lähde: Yahoo

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja