Video: LG lupailee leikkisää käyttökokemusta – uusi huippupuhelin pian Suomessa

LG G5 saapuu Suomeen pian. Tuoreen huippupuhelimen tarjoamasta käyttökokemuksesta voi kuitenkin saada ensimakua jo nyt, kiitos LG:n oman esittelyvideon.

YouTubessa menneenä viikonloppuna julkaistu video esittelee LG G5:n uutta UX 5.0 -käyttöliittymää. Yhtiön mukaan uusittu Androidin päällä toimiva käyttöliitymä tarjoaa aiempaa hauskemman ja innovatiivisemman käyttökokemuksen.

Eräs G5:n erikoisuuksista ovat niin sanotut LG Friends -lisälaitteet, joita puhelimen kanssa voi käyttää. Valikoimaan kuuluvat muun muassa puhelimeen kytkettävä kamerakahva, äänentoistoa parantava lisälaite ja VR-silmikko. Lisälaitteiden hallitseminen hoituu uudella LG Friends -hallintasovelluksella, joka huolehtii asetusprosessista ja tarpeellisista lisäasennuksista.

Lisälaitteiden lisäksi huomiota on annettu kamerasovellukselle. Kuvauskokemusta ehostetaan esimerkiksi Auto Shot -ominaisuudella, joka tunnistaa poseerauksen ja nappaa selfiekuvat automaattisesti. Multi View taas yhdistää laitteen useiden kameroiden näkymät yhdeksi kuvakokonaisuudeksi. Ominaisuus toimii jopa ulkoisten kameroiden, kuten LG 360 Camin kanssa.

Yleisellä tasolla LG kertoo pyrkineensä suoraviivaistamaan puhelimen käyttökokemusta. Tarjolla on esimerkiksi mahdollisuus levittää kaikki sovellukset kotinäkymille Apple- ja Huawei-tyyliin. Perinteinen sovellusvalikkoon luottava malli on toki edelleen vaihtoehto.

LG G5 on jo ennakkotilattavissa. Varsinaiset toimitukset alkavat 8. huhtikuuta ja puhelimen suositushinta on 699 euroa.

Lue myös:

    Uusimmat