Leikkauspöydältä ratkaisijaksi reilussa kahdessa viikossa – Colorado-tähti mykistyi voittomaalistaan: "Olen odottanut tätä koko elämäni"

Colorado nousi voiton päähän mestaruudesta. Ottelun voittomaali herätti närää Tampa Bay -leirissä.

Colorado Avalanchen tähtihyökkääjä Nazem Kadri palasi peukalovamman jäljiltä upealla tavalla tositoimiin, kun hän laukoi 3-2-voittomaalin neljännen finaaliottelun jatkoerässä.

31-vuotias Kadri loukkaantui Edmonton Oilers-sarjan kolmannessa ottelussa ja joutui leikkauspöydälle peukalovamman vuoksi. Kadri palasi kaukaloon Tampa Bay Lightningia vastaan pelattavan finaaliottelun neljännessä ottelussa vain reilu kaksi viikkoa leikkauksensa jälkeen.

Paluu sujui upealla tavalla. Uransa parasta kautta pelaava Kadri nousi joukkueensa suureksi sankariksi, kun hän iski kiekon jatkoajalla Tampa Bayn verkkoon. Voittomaali paluuottelussa ja uran ensimmäisessä Stanley Cup -finaalissa sai Kadrin suun messingille.

– Olen odottanut tätä koko elämäni, joten päätin, että nyt on aika lopettaa odottelu ja liittyä mukaan juhliin. Olen kiitollinen, että voin olla tässä tilanteessa. Ei voisi kirjoittaa parempaa tarinaa, Kadri iloitsee Sportsnetin sivuilla.

Kadrin voittomaali oli omalla tavallaan erikoinen, sillä aluksi kukaan ei huomannut kiekon sujahtavan Tampa-vahti Andrei Vasilevskin selän taakse.

– Valtava voitto meille. Luulin hetken, että hän torjui sen, mutta seuraavaksi huomasin jengin spurttaavan luokseni. Hyvä fiilis, Kadri summaa.

Katso Nazem Kadrin voittomaali pääkuvan videolta.

Lue myös:

    Uusimmat