Kokiko Tampa Bay oikeusmurhan? Päävalmentajalta tunteikas puheenvuoro Coloradon ratkaisumaalista – "Sydämeni särkyy"

Colorado nousi voiton päähän mestaruudesta. Ottelun voittomaali herätti närää Tampa Bay -leirissä.

Tampa Bay Lightningin päävalmentaja Jon Cooperin mielestä Colorado Avalanchen 3-2-ratkaisumaali olisi pitänyt hylätä. Mestariluotsi piti medialle tunteikkaan puheenvuoron.

Colorado nousi voiton päähän Stanley Cup -mestaruudesta, kun Nazem Kadri nousi ratkaisijaksi jatkoerään edenneessä neljännessä finaaliottelussa.

Tappion jälkeen median eteen astui pettynyt Tampa-luotsi, jolla oli selvästikin tunteet pinnassa. Cooper piti medialle kahden minuutin puheenvuoron, jonka päätteeksi hän kyseenalaisti Coloradon voittomaalin.

– Minun on vaikea puhua. Te tulette näkemään, mitä tarkoitan, kun näette voittomaalin. Sydämeni särkyy pelaajien puolesta, koska meidän pitäisi mahdollisesti pelata vielä tälläkin hetkellä, Cooper totesi medialle ennen kuin poistui paikalta.

Cooper viittasi lausunnossaan siihen, että Coloradolla olisi ollut liikaa kenttäpelaajia jäällä voittomaaliin johtaneen hyökkäyksen aikana. Sosiaalisessa mediassa levisi nopeasti tilanteesta otettuja kuvakaappauksia, jotka antavat katetta Cooperin lausunnolle.

– Luulin, että Cooper ylireagoi, mutta kun katsoo videota, hän on oikeassa. Tässä kuvassa on viisi Avalanche-pelaajaa, Byram puolustusalueella ja Colorado kontrolloi kiekkoa. Liikaa pelaajia muutamia sekunteja, Jeff Veillette kirjoittaa Twitter-tilillään kuvakaappauksen kera.

Katso Coloradon voitto-osuma pääkuvan videolta.

 

Lue myös:

    Uusimmat