Lauren teki itselleen kurkumanaamion – yksi pieni ominaisuus pääsi unohtumaan: "Todella toivon, että tämän voi peittää meikillä"

Ovatko kalliit kangasmaskit ihonhoidossa hintansa väärtejä? Testissä ilmiöksi nousseet sheet maskit 3:45
Ovatko kalliit kangasmaskit ihonhoidossa hintansa väärtejä? Testissä ilmiöksi nousseet sheet maskit

Lauren teki kotona kurkumakasvonaamion – ja havaitsi pian kasvojensa värjäytyneen täysin keltaisiksi.

Lauren J. Rennie haki iho-ongelmiinsa apua DIY-niksistä, joka kuitenkin toi mukanaan aivan uudenlaisen ongelman, kertoo Metro. Hupaisaa tapausta dokumentoineella videolla on jo yli miljoona katselukertaa.

Teki kurkumanaamion itse

Lauren julkaisi TikTok-videon, jolla kertoi kärsineensä kolmen viikon ajan erilaisista iho-ongelmista, ja päättäneensä lopulta etsiä netistä niksejä ihonsa kunnon parantamiseen.

– Löysin kurkumakasvonaamion, jonka voisin kirjaimellisesti mennä heti tekemään alakerran keittiööni. Joten menin, hän kuvailee keltainen naamioaines kasvoillaan.

Kasvonaamion levittäminen kuitenkin aiheutti odottamattoman ihoilmiön.

– Nyt olen levittänyt sen kasvoilleni, ja koko käteni muuttui keltaiseksi. Kun otan tämän pois kasvoiltani, tulen muistuttamaan täysikuuta, Lauren toteaa.

Pesukaan ei poistanut kaikkea keltaisuutta

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Videon lopussa Lauren on pessyt naamion pois, mutta hänen kasvonsa todella ovat aivan keltaiset. Vieressä virnuilee kuu-emoji; taustalta kuuluu Laurenin siskon naurua.

– Menen isäni kanssa tänään kauppaan, todella toivon, että tämän voi peittää meikillä, Lauren sanoo.

Lauren yritti puhdistaa kasvonsa mahdollisimman hyvin, mutta ne jäivät silti hennon kellertäviksi.

Seuraavana päivänä keltaisuus oli hellittänyt

Toisella videollaan Lauren soimaa itseään siitä, ettei muistanut kurkumalla olevan värjääviä ominaisuuksia. Seuraavana päivänä kasvojen keltaisuus oli kuitenkin hellittänyt. Laurenin mukaan naamio myös vaikutti auttaneen.

– Ihoni tuntuu tänään sileämmältä, olen siitä iloinen. Huulessani on vielä näppy. Se on kuitenkin laskenut eilisestä, Lauren sanoo.

Lopuksi nainen lupasi ottaa oppia virheistään ja pyysi anteeksi kaikilta ihonhuollon ammattilaisilta, jotka joutuivat näkemään hänen videonsa.

Lue myös:

    Uusimmat