Kasvonaamio ei ollut lähteä irti millään – naisen tuskaisesta videosta hitti somessa: "En suosittelisi tätä kuin vihollisilleni"

Kuormittaako kasvovoiteesi ympäristöä? 7:32
Kuormittaako kasvovoiteesi ympäristöä? Aiheesta keskusteltiin Huomenta Suomessa syksyllä 2019.

20-vuotias Navy aikoi hemmotella ihoaan, mutta hemmottelu kehittyi joksikin ihan muuksi. Kasvonaamio juuttui hänen ihoonsa niin tiukasti, ettei se meinannut lähteä iholta lainkaan, kertoo The Sun.

Navy Chandler väittää  kasvonaamion irrottamisen vaatineen tunnin. Amerikkalainen Navy on aloitteleva koomikko ja latasi aiheesta videon Twitter-tililleen. 

Nainen maksoi iholta irti revittävästä peel off -naamiosta noin 1,5 puntaa eli alle kaksi euroa.  Katso naisen videolta, miten tiukassa naamio oli. Videota on katseltu jo lähes viisi miljoonaa kertaa. 

– Ei ikinä enää, Chandler on kirjoittanut videon saatetekstiksi. 

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

– Asteikolla yhdestä kymmeneen, kuinka vaikeaa naamion irrottaminen oli, antaisin arvosanan kahdeksan. Kipu oli intensiivinen. Naamio irrotti kaikki pienet ihokarvat kasvoiltani, Navy kertoo. The Sunin mukaan.

– En suosittelisi tätä kuin vihollisilleni, nainen toteaa.

Sittemmin videon nähneet seuraajat ovat sanoneet, että Chandler kärsi naamion irrottamisen kivuliaisuudesta turhaan. 

Vastaavaan tilanteeseen nimittäin voisi auttaa helppo niksi: somessa moni sanoi, että vesi voi auttaa irrottamaan tiukasti juuttuneen naamion. 

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat