Laura Voutilainen avioeron jälkeisestä elämästä Me Naisissa: "Kivulias elämänvaihe on kasvattanut ja opettanut"

Laulajatähti kuvailee uutta elämänvaihetta kivuliaaksi.

Laura Voutilainen, 41, puhuu Me Naiset -lehden haastattelussa elämästä avioeron jälkeen. Voutilainen jätti elokuussa 2015 avioeropaperit tuottajamiehensä Juha Heikkilän kanssa 17 vuoden avioliiton jälkeen. Lopullisesti ero astui voimaan viime helmikuussa.

Laulaja sanoo artikkelissa pyrkivänsä olemaan itselleen armollinen eikä syytä itseään epäonnistumisesta. Voutilainen kuvailee elävänsä keskeneräisessä välitilassa, sillä hän ei pääse suunnittelemaan uutta elämää ennen kuin perheen kotitalo Heinolassa saadaan myytyä.

– Siihen saakka me vanhemmat vuorottelemme aikuisina talossa, joka yhä on koti nuorimmalle pojallemme, Laura kertoo haastattelussa.

– Uusi elämänvaihe on ollut kivulias, mutta ajattelen, että se on ollut minulle oikein. Se on kasvattanut ja opettanut, Voutilainen toteaa.

Voutilaisen ja Juha Heikkilän avioero astui lopullisesti voimaan viime helmikuussa. Viime maaliskuussa Laura Voutilainen kertoi MTV.fin haastattelussa, että hän ei ole jäänyt tuleen makaamaan. 

– Vähän on säpinää, mutta ei mitään suuria, Voutilainen kertoi arvoituksellisesti hymyillen. 

– Kaikesta on kuitenkin vielä niin vähän aikaa. 20 vuotta ehdittiin kuitenkin olla yhdessä ja 1998 mentiin naimisiin. Se on pitkä aika. Kyllähän tässä tuntuu, että yksi elämä on eletty, laulaja sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat