Laura sai poikaystävältään syntymäpäiväkortin – nolo moka pilasi ajattelevaisen eleen: "Hän kyllä yrittää parhaansa"

Poikaystävä yritti parhaansa ilahduttaakseen tyttöystäväänsä, mutta unohti yhden tärkeän asian.

Yllä olevalla videolla satavuotiaat kaksoset juhlivat syntymäpäiviään.

Täydelliseen syntymäpäiväkorttiin unohtui yksi oleellinen moka, kun Ryan Smith yritti ilahduttaa syntymäpäiviään viettänyttä Laura McKayta.

McKay jakoi poikaystävänsä nolon erheen Twitterissä.

Ryan oli laatinut personoituihin kortteihin erikoistuneen yrityksen sivuilla hienon kuvakollaasin pariskunnan yhteisistä kuvista ja valinnut niille pohjan, jota uskoi tyttöystävänsä arvostavan. Yhden pikkujutun mies kuitenkin unohti – nimittäin vaihtaa nimen kortista.

– Hän kyllä yrittää parhaansa kaikessa, mutta joskus hänen maalaisjärjen puutteensa on esteenä, Laura nauraa Unilad-sivustolle.

"En voinut olla edes vihainen"

Ryan unohti vaihtaa kortista siinä valmiina olleen "Georgia"-nimen Lauraksi. Korttiin jäikin teksti: "Tee tästä päivästä mahtava! Hyvää syntymäpäivää, Georgia."

"Ryan tuli juuri syntymäpäiväkorttini kanssa (päivän myöhässä), ja hän on keskittynyt niin kovasti noihin hiton kuviin, että hän unohti muuttaa tekstin. Kuka hitto on Georgia?" Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Twiitillä on kymmeniä tuhansia tykkäyksiä.

– Tällainen on eniten häntä. Hän oli niin innoissaan antaessaan minulle kortin, ja se oli niin hauskaa, koska hän yritti niin kovasti. En voinut edes olla vihainen hänelle, Laura sanoo Uniladin haastattelussa.

Lauran mukaan Ryanin äiti oli kehottanut poikaansa tarkistamaan kortin ennen sen antamista, mutta tämä oli itsevarmana toimittanut sen Lauralle samassa kuoressa kuin se oli sen valmistaneelta yritykseltä tullut.

Laura säilyttää korttia kuitenkin ikkunalaudallaan, sillä väärästä nimestä huolimatta Ryanin valitsemat kuvat miellyttävät häntä.

Yritys tuli hätiin

Moonpig-yritys, josta Ryan kortin tilasi, huomasi Lauran hädän, ja kehotti tätä ottamaan yhteyttä saadakseen syntymäpäivälahjan yritykseltä.

"Georgia, Lora, kulta, lähetä yksityisviesti, niin lähetämme sinulle syntymäpäivälahjoja."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

"Tapahtuu meistä parhaimmillekin"

Ryanin onneksi hänen mokansa ei ollut ainoa laatuaan. Twitterissä monet käyttäjät kertoivat saaneensa samaisen Georgia-kortin.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"En olekaan ainoa, joka on tehnyt tämän. Älä huoli, Ryan, tätä tapahtuu meistä parhaimmillekin." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.


Lähteet: Unilad, The Sun, Twitter

Lue myös:

    Uusimmat