Lapsi murtautui tupakkakauppaan keskellä yötä – tuntematon hahmo ohjeisti pikkurötöstelijää liikkeen ulkopuolelta: "Kuinka voit asettaa lapsen sellaiseen vaaraan"

0:54
Toistaiseksi tuntematon aikuinen laittoi lapsen murtautumaan tupakkaliikkeeseen – liikkeenomistaja järkyttyneenä: "Kuinka voit asettaa lapsen sellaiseen vaaraan"

Valvontakamerat taltioivat ryöstöretkellä olleen lapsen, joka murtautui tupakkaliikkeeseen Yhdysvalloissa. Lapsi ei tosin ollut suunnitelman takana, vaan häntä ohjattiin liikkeen ulkopuolelta, kertoo CNN.

Katso yllä kaksikon murtokeikka yllä olevalta videolta.  

Murtautuminen tapahtui Yhdysvalloissa, Teksasin osavaltiossa sijaitsevassa Houstonin kaupungissa yöaikaan.

Tupakkaliikkeeseen murtautunut paljasjalkainen poika liikkuu typötyhjässä ja pimeässä liiketilassa hallitusti. Valvontakameranauhan perusteella pojalla on selkeä suunnitelma siitä, mitä hän on hakemassa.

"Kuinka voit asettaa lapsen sellaiseen vaaraan"

Suunnitelma ei vain ole hänen omansa, sillä valvontakamerat taltioivat liikkeen ulkopuolella toisenkin hahmon. CNN:n mukaan näyttäisi siltä, että joku aikuinen on antanut likaisen työn lapsen tehtäväksi.

Liikkeenomistajan mukaan varkaiden haaviin ei jäänyt juuri mitään, minkä vuoksi hän ihmetteleekin, miksi vaarantaa elämänsä moisen vahingonteon ja murron vuoksi. 

– Kuinka voit asettaa lapsen sellaiseen vaaraan, liikkeenomistaja pohti tulistuneena.

Lähteet: CNN, abc13 News

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja