Lahjoitetusta hääpuvusta löytyi koskettava viesti

Sosiaalisessa mediassa on levinnyt käsinkirjoitettu romanttinen viesti, joka löytyi brittiläisen hoitokodin lahjoitusten joukosta.

Leedsissä sijaitseva St. Gemman hoitokoti kerää varoja syöpäpotilailleen ottamalla vastaan  vintagevaatelahjoituksia. Muuan vanha mies lahjoitti upean, 1950-lukulaisen pitsiluomuksen, joka saa huokailemaan ihastuksesta. Pukuun liitetty viesti vasta saakin herkistymään.

"Toivon, että kuka vain nainen, joka ottaa tämän puvun, saa yhteisen elämän rakkaansa kanssa kuten minä sain. 56 vuotta, onnellisia vuosia. Olin onnekas mies naidessani sellaisen naisen kuin vaimoni."

Hoitokoti etsi käsiinsä lahjoittajan, joka kuitenkin halusi pysyä anonyyminä. Vanha herra kertoi olevansa iloinen siitä huomiosta, jonka hänen edesmenneen vaimonsa hääpuku on saanut osakseen.

Hoitokoti jakoi kuvan mekosta sosiaalisessa mediassa, ja se lähti leviämään Facebookissa. Upea puku päätettiin huutokaupata potilaiden hyväksi, ja sen hinta on eBayssa tällä hetkellä jo 6400 puntaa eli yli 8800 euroa.

Kiinnostaako romanttisen tarinan omaava vintage-puku? Kurkkaa huutokauppa täältä.

Lue myös:

    Uusimmat