Mainos

Lähes 100 kiloa laihduttanutta naista syytettiin valehtelijaksi – näpäytti kiusaajia paljonpuhuvalla kuvalla

24-vuotias Simone pudotti puolet elopainostaan – ja sai siksi nettivihaajat niskaansa.

Laihdutusmainosten ennen-jälkeen-kuvat herättävät epäilyksiä. Kun joku pudottaa melkein puolet painostaan, mieleen hiipii epäilys siitä, voiko tuollainen muutos olla todellinen.

24-vuotias Simone Pretscherer todistaa, että voi. Hän pudotti puolet elopainostaan – ja sai sen vuoksi kestää epäilyjä elämänmuutoksensa aitoudesta, kertoo health.com.

Pretscherer painoi 168 kiloa. Pudotettuaan painonsa noin 82 kiloon Pretscherer jakoi Instagram-kuvasivustolle otoksen itsestään ”puolta pienempänä”: hän seisoi kuvassa WC:ssä ja esitteli housuja, jotka ovat hänelle nyt aivan liian suuret.

Ja siitäkös kritisoijat innostuivat.

Pretscherer sai kuulla, että kuva on huijausta, eikä hänen elämänmuutoksensa ole todellinen. Silmät, iho, kasvoT ja keho olivat aivan liian erilaiset aiempaan verrattuna. Ja ylimääräinen iho, missä se piileskeli?

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Kommentoinnista tarpeekseen saanut Pretscherer julkaisi itsestään kolmen kuvan sarjan, jossa muutos näkyy selkeästi – ylimääräisen ihon kera. Saatetekstissä hän kertoi kommenttien satuttaneen, koska joutui ylipäätään taistelemaan itsensä kanssa kauan, ennen kuin uskalsi julkaista painopudotuskuvansa.

– Koko prosessin ajan olen yrittänyt olla rehellinen kokemuksistani ja kertoa ihmisille tarkasti, miten kaikki tapahtui, joten huijariksi kutsuminen satuttaa paljon, Pretscherer kuvaa.

– Tässä on, toivottavasti tämä auttaa kaikkia, jotka eivät usko: kasvoni ovat paljastetut, kyllä, hiukset ja kulmat ovat eri väriset koska palaan blondiksi, kyllä, olen vaihtanut puhelimeni Samsungista Appleen ja muuttanut, joten tausta on erilainen (on mennyt 11 kuukautta, ihmiset, asiat muuttuvat!)

Nainen ihmettelee myös sitä, miten seuraajat eivät ole aiemmin nähneet hänen muita kuviaan.

– Olen (aiemmin) jakanut kuvan ylimääräisestä ihostani, joten jos olisitte vaivautuneet klikkaamaan sivulleni, olisitte nähneet sen. Ja mitä tulee korvieni ulkonäön muuttumiseen? No, en näe sitä, joten hah, kuka tietää! Ehkä paino vaikuttaa korviin, Pretscherer kuvaa.

Kuvan jakamisesta on melkein vuosi. Ilkeät kommentit ovat lähestulkoon lakanneet. Elämänmuutos sen sijaan jatkuu.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Pudotettuaan 92 kiloa Pretscherer kävi myös poistattamassa ylimääräisen ihonsa – siis juuri sen ihon, jonka puuttumisesta ilkeämieliset kommentoijat olivat niin kovin huolissaan.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Nappaa treenivinkit:Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.