Kylpyhuoneen lattialle syntynyt keskonen pelastui täpärästi – muovipussin ja sukan avulla

0:42

Alle kilon painoinen tyttövauva sinnitteli sairaalaan isänsä sukka päässään ja muovipussiin suljettuna.

Uusiseelantilainen Rachael Sibley oli 24. raskausviikollaan, kun hänen vatsansa alkoi krampata pahasti. Kivut eivät ottaneet laantuakseen muutamassa tunnissa, ja hän soitti lääkärilleen. Lääkäri kehotti Rachaelia hakeutumaan välittömästi sairaalaan.

Ennen kuin Rachael ehti pukea, hänen lapsivetensä meni. Aviomies, Kyle Torkington, soitti ambulanssin, mutta ajoitus oli auttamatta myöhässä.

Pikkuruinen tyttölapsi syntyi kylpyhuoneen lattialle ja vanhemmat alkoivat taistella tämän hengen puolesta. Kyle yritti elvyttää pikkuruista, vain 805 grammaa painavaa lastaan.

– Minun piti olla todella hellä. Tyttö piti outoja ääniä ja tilanne oli pelottava, isä kertoo uusiseelantilaiselle Stuff-uutissivustolle.

Sukka mikron kautta päähän


Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Ambulanssin saapuessa paikalle tarvittiin pikaisia ratkaisua. Terävä ensihoitaja nappasi toisen Kylen sukista, lämmitti vaatekappaletta mikrossa, leikkasi siitä irti yhden varpaan ja laittoi sen vauvan päähän.

Tämän jälkeen hän asetteli vastasyntyneen tyttövauvan Minigrip-tyyppiseen, uudelleen suljettavaan muovipussiin. Omituisen toimenpiteen tarkoitus oli pitää vauva lämpimänä ja hengissä.

Pikkuinen vauva osoittautui taistelijaksi. Hän sinnitteli pala isänsä sukkaa päänsä peitteenä ja muovipussiin suljettuna sairaalaan asti. Siellä hän vietti elämänsä seuraavat viisi kuukautta. Bellaksi nimetty tyttö on jo päässyt kotiin ja voi hyvin.

"Sitä ei ikinä tiedä, mitä kulman takana odottaa"

Ihmeellisen tarinansa vanhemmat halusivat jakaa, jotta samaan tilanteeseen joutuvilla vanhemmilla olisi käytännön konsteja käytettävänään.

– Sitä ei ikinä tiedä, mitä kulman takana odottaa. Et tiedä, mitä sinulle tai perheellesi tapahtuu tänään tai huomenna, Kyle-isä sanoo.

Lähde: Stuff, Daily Mail

***

0:58

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja