KUVAT: Julkkisnaapuri syynä? Orlando Bloom haluaa jo eroon kodistaan

Näyttelijäkomistus Orlando Bloom myy hulppeaa asuntoaan.

Muun muassa Taru Sormusten Herrasta -elokuvista tuttu näyttelijä Orlando Bloom osti vasta viime kesänä asunnon samasta rakennuksesta, josta laulajatähti Taylor Swiftkin omistaa kaksi  – Taru Sormusten Herrasta -ohjaaja Peter Jacksonilta ostamaansa – asuntoa. Liekö Bloom kyllästynyt kuuluisaan naapuriinsa, sillä mies on jo laittanut oman kotinsa myyntiin.

Bloom pyytää asunnostaan 4,8 miljoonaa euroa, mikä on puolisen miljoonaa euroa enemmän kuin, mitä mies itse kämpästään maksoi. Asunnossa ei kuitenkaan ole tehty sen suurempia muutoksia, jotka selittäisivät roiman hinnankorotuksen. Näyttelijän kerrottiin alunperin ihastuneen muun muassa asunnon tiiliseiniin ja upeaan keittiöön.

Hulppeasta kodista löytyy kolme makuuhuonetta, kaksi kylpyhuonetta ja erillinen wc sekä avonainen olohuoneratkaisu. Neliömetrejäkin on liki 230, joten myös Bloomin ja tämän ex-vaimon, huippumalli Miranda Kerrin, 3-vuotias Flynn-poika mahtuu telmimään asunnossa. 

Vaikka asunto on vanha – itse rakennus on valmistunut vuonna 1882 –, se on äärimmäisen valoisa – kiitos lukuisten lattiasta kattoon ulottuvien ikkunoiden.

Syytä sille, miksi Bloom haluaa myydä asunnon näin pian, ei tiedetä. Useilla sivustoilla spekuloidaan myyntihalujen liittyvän siihen, että samassa rakennuksessa asuu paparazzien suosikkikohde Swift.

Lähde: Variety

Lue myös:

    Uusimmat