Kuoriutuuko Matti Puron TTK-tähtioppilaasta syksyn kohahduttavin tanssikuningatar? – "Viivi on räiskähtelevä ja pirskahteleva persoona"

Viivi Huuska nähdään Tanssii Tähtien Kanssa -parketilla yhdessä Matti Puron kanssa. 

Tanssii Tähtien Kanssa -syksyn 2021 kisaajat julkistettiin maanantaina Hotelli Kämpissä. Yksi 12 kisaajasta, joka hyppää parketille tanssin pyörteisiin on ohjaaja-valokuvaaja Viivi Huuska

Vangitsevista valokuvistaan, lukuisista musiikkivideoista sekä TV-sarjasta Kullannuput tunnettu Huuskapainaa töitä kalenteri tukossa ulkomaita myöten. Kun kutsu TTK:hon tuli, valinta oli kuitenkin selvä.

– Tanssi on kuulunut elämääni aina. 16-vuotiaana tuli veivattua homobaarien taustatanssijana ja halusin jopa ammattitanssijaksi. Se adrenaliini, mitä etenkin esiintyminen tuo, sitä lähden hakemaan, Huuska ilmoittaa.

Tanssivuosista on kuitenkin jo aikaa, eikä tekniikka kuulunut ikinä kiinnostuksen kohteisiin. Myös paritanssi on aivan uusi aluevaltaus. Rytmin ja liikkeen luominen yhdessä toisen ihmisen kanssa tuntuu Huuskasta erittäin kiinnostavalta – onhan tanssi äärimmäisen intiimi asia. Hän kuvaileekin itseään ihmisenä intensiiviseksi ja herkäksi.

– Olen tosi kiinnostunut ihmisistä ja tulen oikeastaan kaikkien kanssa toimeen, vaikka aluksi saatan olla porukassa hiljainen. Niin ja olen tosi kova kiroilemaan, hän nauraa.

Huuska tunnetaan vahvoista visuaalisista maailmoista, joissa värien räiskettä tai outouden elementtejä ei turhaan säästellä. Samaan pyritään myös TTK-parketilla. Tanssiopettaja Matti Puron tavoitteena on saada Viivistä kuoriutumaan koko syksyn kohahduttavin tanssikuningatar.

– Viivi on räiskähtelevä ja pirskahteleva persoona. Hänellä on intoa sekä vahvat visiot, joka lupaa hyvää, Puro kiittelee. 

Katso videolta Tanssii Tähtien Kanssa -julkistustilaisuus: 

Tässä ovat Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailun uudet tanssiparit! 5:21

Tanssii Tähtien Kanssa alkaa su 29.8. klo 19.30 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa nauhoitetulla esittelyjaksolla, jonka jälkeen suorat lähetykset su 5.9. klo 19.30 alkaen. Tanssikupla mtv-palvelussa maanantaisin ja perjantaisin ma 30.8. alkaen. MTV:n Superviikoilla 23.8.–5.9. starttaa 15 huippuohjelmaa! Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat