TTK-urakka tuo Krista Siegfridsin perheen elämään suuren muutoksen – koko perhe muuttaa syksyksi Amsterdamista Suomeen

Tanssii Tähtien Kanssa -kisaajat julkistettiin 1:29
Tanssii Tähtien Kanssa -kisaajat julkistettiin – näin kisaajat tunnelmoivat ennen koitosta, osa antoi jo vilauksen taidoistaan

Krista Siegfridsin äiti auttaa perhettä lastenhoidossa hektisen syksyn aikana.

Laulaja Krista Siegfrids, 35, pyörähtelee tänä syksynä Tanssii Tähtien Kanssa -parketeilla tanssiopettajansa Anssi Heikkilän opetettavana. Siegfrids perheineen asuu Alankomaiden pääkaupungissa Amsterdamissa, josta laulajan alankomainen puoliso on kotoisin. Tänä syksynä TTK-projekti tuo kuitenkin sekä Siegfridsin, hänen Rutger-puolisonsa sekä pariskunnan marraskuussa 2020 syntyneen Lizzy-tyttären Suomeen niin pitkäksi aikaa kun Siegfrids on mukana ohjelmassa. 

– Ollaan täällä niin kauan, kun ollaan mukana kisassa. Sitten, kun tiputaan kisasta, lähdetään takaisin Amsterdamiin. Tämä on pelin henki. 

Siegfridsin puoliso on yrittäjä ja pystyy pitkälti hoitamaan työnsä etänä Suomesta käsin. Muutamaan otteeseen puoliso kuitenkin piipahtanee Siegfridsin mukaan Amsterdamissa hoitamassa yrityksensä tarvittavia asioita.  

Aiemmin Siegfrids on perheineen pystynyt vierailemaan Suomessa noin kuukauden mittaisia pätkiä pisimmillään, esimerkiksi Talent Suomi -ohjelman kuvausten aikaan. Rutger viihtyy Siegfridsin mukaan hyvin Suomessa ja laulaja kiitteleekin rakastaan siitä, että tämä tukee Siegfridsiä täysin TTK-taipaleella. 

Lisäksi suurta tukea perheelle antaa Siegfridsin äiti, joka on lupautunut lastenhoitajaksi. 

– Hän tulee hoitamaan mun vauvaa, jotta mä pääsen tanssimaan ja mun mies pääsee tekemään töitä. 

Lizzy-tyttärestä on Siegfridsin mukaan kuoriutunut todella energinen pienokainen, joka on jo lähtenyt innolla liikkeelle. Lizzy on Siegfridsin mukaan ahkera konttaamaan ja osaa myös seisoa. Siegfrids kertoo yllättyneensä siitä, miten paljon lapsi ymmärtää nyt jo. 

– Hänelle voi heittää vähän läppää ja hän ymmärtää ja nauraa. Miettii, että apua, pitää jo vähän miettiä mitä sanoo, koska hän tajuaa asioita. Hän puhuu paljon, muttei mitään sanoja. Hänellä on kova ääni ja laulaa paljon, pitää meteliä koko ajan. Mutta todella ihana ja iloinen vauva. 

Tanssii Tähtien Kanssa alkaa su 29.8. klo 19.30 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa nauhoitetulla esittelyjaksolla, jonka jälkeen suorat lähetykset su 5.9. klo 19.30 alkaen. Tanssikupla mtv-palvelussa maanantaisin ja perjantaisin ma 30.8. alkaen.


MTV:n Superviikoilla 23.8.–5.9. starttaa 15 huippuohjelmaa! Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat