Mainos

Kuollut äiti oli tallentunut Googlen katukuvaan – tytär löysi kuvan ja sai lohtua suruunsa

Ulkomaille muuttanut britti olisi halunnut soittaa kuolleelle äidilleen, mutta tyytyikin etsimään äidin entisen kotitalon Googlesta. Yllätyksekseen hän löysi äidin edelleen pihatöistä Google Earthin katunäkymästä.

Floridassa asuva britti Denise Underhill oli tekemässä pihatöitä kotonaan, kun hän alkoi ikävöimään 18 kuukautta aikaisemmin kuollutta äitiään, Beryl Turtonia. Underhill päättikin etsiä Google Earth -palvelusta äitinsä vanhan kodin Tamworthissa, Isossa-Britanniassa muistellakseen häntä.

Samalla Underhill halusi nähdä satelliittikuvapalvelusta, oliko talon uusi omistaja tehnyt pihaan tai taloon muutoksia. Yllätyksekseen hän näki edesmenneen äitinsä Google Street View -kuvassa kastelemassa pihan istutuksia – aivan kuten äiti oli aina tehnyt.

– Se oli suurin yllätys ikinä! En voinut uskoa sitä todeksi, Underhill kertoi Tamworth Herald lehden haastattelussa.

Underhillin Beryl-äiti oli aikoinaan tallentunut kuvaan, kun Googlen Street View -kuvausauto oli ajanut talon ohi ja hän oli ollut pihalla mielipuuhassaan.

– Se pelasti päiväni. Sitä ei koskaan tiedä, mitä kuvia milloinkin otetaan. Mutta ne tosiaan kestävät pitkään, Underhill kertoo.

Lähde: Daily Mail


***

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.