Kuningatar Elisabet on säilyttänyt värikkään tyylinsä jo vuosikymmeniä – katso kuvat!

Tänä viikonloppuna tulee kuluneeksi 60 vuotta siitä, kun Elisabet II nousi valtaan Britannian kuningattareksi. 86-vuotiaan hyväntuulisen kuningattaren tyyli on ollut jo vuosikymmeniä klassinen ja värikäs.

Britannian kuningatar Elisabet II on ollut vallassa jo 60 vuotta. Helmi poimi parhaat palat kuningattaren tyylistä kattavaksi kuvagalleriaksi.

Vaikka kuningatar Elisabetin tyyliä on jo vuosikymmenien ajan rajoittanut kuninkaallisilta vaadittava tietynlainen arvokkuus, on hänellä ollut aina omat niksinsä siihen, että hän onnistuu näyttäytymään eri tilaisuuksissa persoonallisena. Värien ja hyvinkin erilaisten hattujen avulla kuningatar on piristänyt vuosikymmenien ajan tyyliään ja onnistunut luomaan omaleimaisia, ikääntyvää naista pukevia asukokonaisuuksia.

Vuonna 1952 isältään kruunun perinyt kuningatar Elisabet on viihtynyt jo vuosikymmeniä kirkkaissa väreissä. Erityisesti punaisen eri sävyt ovat kuuluneet kuningattaren suosikkeihin jo vuosien ajan. Vuosien saatossa on huomattu, että Elisabethilla on ollut tapana tykästyä tiettyyn väriin ja käyttää sen eri sävyjä perättäisissä juhlissa johdonmukaisesti.

Kiiltonahkaiset kengät ja kiiltonahkalaukku ovat niin ikään olleet läpi vuosien kuningattaren suosiossa. Tyylinsä Elisabet on täydentänyt vuosien aikana usein helmikoruilla tai näyttävillä kivellisillä rintaneuloilla.

Kuningatar Elisabet on viihtynyt väreissä vuosikymmeniä

Lue myös:


AVA

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat