Kumppanin jatkuva kuittailu herkuttelusta kävi hermoille – Dannie laihdutti yli puolet painostaan: "Tunnen itseni ihan eri ihmiseksi"

Testaa heti! Nopea narukikka paljastaa, pitäisikö sinun laihduttaa 0:37
Katso myös: Nopea narukikka paljastaa, onko painonpudotukselle syytä.

Nainen, jonka poikaystävä kuittasi tämän olevan “yhden donitsin päässä sinkkuudesta”, pudotti lopulta yli puolet painostaan.

Dannie Forster painoi raskaimmillaan 109 kiloa, mutta alle vuodessa brittinaisen painosta lähti kymmeniä kiloja. Hiusstylistinä toimiva Dannie painaa nykyisellään  45 kiloa, kertoo The Sun.

Paino nousi lapsen syntymän jälkeen

Kilot alkoivat kertyä salakavalasti Dannien George-pojan synnyttyä syyskuussa 2017. Dannie kärsi synnytyksen jälkeisestä masennuksesta, eikä halunnut poistua kotoaan. Englannin Newcastlessa asuva Dannie ei löytänyt motivaatiota liikkumiseen ja tilasi usein take away -ruokaa.

Vuonna 2018 Dannie painoi jo 109 kiloa pizzan, kebabin ja muun pikaruoan syömisen seurauksena. Dannie saattoi jopa tilata itselleen ison pizzan lounaaksi.

Kyllästyttyään poikaystävänsä piikittelyyn aiheesta Dannie otti yhteyttä personal traineriin. Viime vuoden syyskuussa hän alkoi käydä kahdesti viikossa treenaamassa ja vaihtoi pizzan ja muun pikaruoan kotiruokaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Saatuaan vauhtia personal trainerilta Dannie koki voivansa treenata yksinkin ja pudotti lopulta onnistuneesti 64 kiloa. Hän kertoo jopa voineensa luopua astma-inhalaattoristaan. 109 kiloa vaihui 45 kiloksi alle vuodessa syyskuun 2019 ja heinäkuun 2020 välisenä aikana. Vaikka kuntosalit ovat olleet kiinni koronaeristyksen aikana, Dannien onnistui treenata kotonaan. Nainen treenasi esimerkiksi Facetimen välityksellä ystäviensä kanssa pystyäkseen pitämään paremmin kiinni rutiineistaan.

Pikadieetit eivät toimineet

Dannie kertoo, ettei koskaan ole ollut “hoikka tyttö”.

– Olen aina kokeillut pikadieettejä ja epärealistisia dieettejä, joita on mahdoton pitää yllä, kuten pirtelödieettiä tai kahvidieettiä, tai olen rajoittanut ruokia, mikä ei ole koskaan toiminut, olen vain päätynyt ahmimaan ruokaa.

Dannie löysi itselleen kumppanin, Garyn, joka ei välittänyt tyttöystävänsä koosta. Pariskunnan pojan synnyttyä Dannielle alkoi kuitenkin kertyä lisää painoa.

– Minusta tuli äärimmäisen laiska, en halunnut tehdä mitään aktiivista tai lähteä kotoa.

"Olet yhden donitsin päässä sinkkuudesta"

Dannie kertoo, että alkoi syödä kaikkea näkemäänsä ja tilata aina noutoruokaa.

– Kumppanini kyseli, pitäisikö minun syödä sellaista, ja ehdotti, että aloittaisimme yhdessä dieetin.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Hän heitti vitsejä, kuten “olet yhden donitsin päässä sinkkuudesta”. Kaikki harmittomia kommentteja oikeastaan.

Jatkuva kuittailu sai Dannien kuitenkin hermostumaan.

– Hän alkoi käydä hermoilleni, kun oli aina kritisoimassa sitä, mitä olin syömässä. En voi kuitenkaan syyttää häntä liikaa, sillä tilasin Domino’sin pizzan lounaaksi erään kerran – se lähti käsistä, hän myöntää.

"Tunnen itseni ihan eri ihmiseksi"

Eräänä iltana Garyn nukkuessa Dannie päätti toimia ja löysi Instagramista sopivan personal trainerin itselleen. Tältä Dannie sai ohjeet liikuntaan ja ravitsemukseen sekä uuden ajatusmallin: tämä ei olisi dieetti vaan elämäntapojen muutos.

– Nyt kun olen pudottanut painoa, tunnen itseni ihan eri ihmiseksi. Jopa vaatteeni ovat muuttuneet mustista säkkimallisista vaatteista värikkäiksi ja istuviksi vaatteiksi.

Jos Dannie aiemmin ahmi liki 3000 kilokaloria päivässä, uusi kotiruoasta, hedelmistä ja vihanneksista koostuva ruokavalio vaihtoi hurjat määrät 1600 kilokaloriin päivittäin.

Lyhyessä ajassa laihtunut Dannie kertoo, etteivät kaikki ystävät edes ole tunnistaa häntä enää.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja