Simonen, 29, ällistyttävä muodonmuutos: Uskoisitko, että kuvissa on sama nainen?

Kesätreeni: Korkean intensiteetin intervalliharjoitus 7:35
Ota tämä treeni osaksi kesääsi!

Uusiseelantilaisnaisen ulkonäkö on kuuden vuoden aikana muuttunut radikaalisti. Hän kiittää mahalaukun kavennusleikkausta henkensä pelastamisesta.

Uusiseelantilainen Simone Anderson, 29, on kokenut dramaattisen muutoksen ulkonäössään viime vuosien aikana, kertoo Mirror.

Simone painoi 168 kiloa, ennen kuin päätti muuttaa elämänsä suunnan täysin vuonna 2014. Tuolloin Simonelle tehtiin mahalaukun kavennusleikkaus, jonka jälkeen nainen poistatti vielä leikkauksessa ylimääräisen, roikkuvan ihon.

– Mahalaukun kavennusleikkaus pelasti henkeni, en usko, että olisin elossa tänä päivänä ilman tätä elämää muuttavaa leikkausta, Simone hehkuttaa Instagramissa.

Nykyään Simone liikkuu ja syö aivan eri tavalla kuin ennen. Vaikka leikkaus ei naisen mukaan voi tehdä kovaa työtä kenenkään puolesta, se antaa mahdollisuuden aloittaa puhtaalta pöydältä kohti pitkän tähtäimen elämäntapojenmuutoksia.

Jo 20 minuutin kävely oli liikaa

Ennen ja jälkeen -kuvaparin itsestään jakanut Simone kertoo Instagramissa pudottaneensa yhteensä 92 kiloa kuusivuotisen painonpudotusmatkansa aikana.

Nykyään peilistä katsookin täysin erinäköinen nainen.

Jos kuvapari ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Instgramissa Simone muistelee, kuinka liki kuusi vuotta sitten kamppaili jo vain kävellessään omalla pihatiellään, ja jo 20 minuutin kävely oli aivan liikaa. Ruokavalion pohjana toimi pikaruoka ja lähes kaikki ruoka oli jalostettua.

"Rajoitin elämää, jota voisin elää"

Nykyään Simone on 92 kiloa kevyempi, treenaa päivittäin ja syö terveellistä ruokaa.

– Olen aina tuntenut oloni kauniiksi, olen aina ollut itsevarma, mutta ero on siinä, että nyt tiedän, että elän pitkään ja terveenä. Painoni ei koskaan määritellyt minua ihmisenä, olin silti se sama eloisa, seurallinen, motivoitunut ja järjestelmällinen Simone, mutta ehdottomasti rajoitin elämää, jota voisin elää, Simone pohtii.

Pelkkään painonpudotukseen Simonen muutos ei ole jäänyt. Kuuden vuoden aikana nainen on laitattanut täytteitä huuliinsa ja kasvoihinsa. Simone kertoi täyteainehoidoistaan jo vuonna 2016 People-lehden haastattelussa ja myönsi niiden parantaneen itsetuntoaan.

Jos kuvapari ei näy, voit katsoa sen täältä.

Simonen muutos on myös inspiroivaa seurattavaa monelle somekäyttäjälle. Nykyään somevaikuttajana, motivaatiopuhujana ja terveyskirjailijana tunnetulla Simonella on Instagramissa yli 300 000 seuraajaa.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat