Älytön veto auttoi miestä pääsemään takaisin juoksukuntoon – ystävät yrittivät sabotoida tilaamalla pizzaa

Mies saa kiittää ystäviään siitä, että pääsi taas elämänsä kuntoon. Hupsu veto auttoi motivoinnissa.

Kun entinen juoksija Colin McCourt kävi ensimmäistä kertaa viiteen vuoteen juoksemassa helmikuussa 2017, hän huomasi olevansa rapakunnossa.

Lenkin jälkeen hän kertoi Instagramissa avoimesti, kuinka kivuliasta ja turhauttavaa juokseminen oli ollut.  Miehen entiset treenikumppanit eivät kuitenkaan tunteneet armoa. He perustivat ryhmächatin, jossa he kiusoittelivat ystäväänsä tämän huonosta kunnosta, kertoo Runner's World.

Villi veto pystyyn

Viisi tuntia nälvimistä kuunneltuaan Colin löi ryhmäläisten kanssa vetoa. Jos mies pystyisi vuoden 2017 loppuun mennessä juoksemaan viisi kilometriä alle 16 minuutin, kaikki ryhmän jäsenet maksaisivat hänelle sata puntaa, yhteensä 2200 puntaa. Jos minuuttiraja ylittyisi, hän joutuisi tatuoimaan jäsenten nimet ihoonsa Times New Roman -fontilla.

Colin tammikuussa 2017. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Juostakseen vaaditun määrän vaaditussa ajassa Colin tiesi, että hänen pitäisi pudottaa noin 20 kiloa. Niinpä mies juoksi seuraavat 10 kuukautta kuutena päivänä viikossa. Hän myös lakkasi syömästä roskaruokaa ja juomasta olutta.

Ystävät yrittivät kuitenkin sabotoida miehen elämänmuutosta soittamalla pizzatilauksia tämän kotiin. Aina kun Colin koki pienen takaiskun tai sai pienen vamman, ystävät iloitsivat. Colin jatkoi kuitenkin juoksuaan.

Tavoite täyttyi

Muutaman kerran Colin kokeili juosta viiden kilometrin matkan juoksuaikojen ollessa 17 minuutin paikkeilla. Marraskuussa 2017 miehen onnistui juosta viiden kilometrin lenkki ajassa 15 minuuttia 38 sekuntia. Hän lähetti ystävilleen tilititietonsa.

Colin kuvasi elämänmuutosmatkaansa Instagram-tilillään, jolla onkin jo tuhansia seuraajia.

Jos itse harkitset palaamista pururadoille pitkän tauon jälkeen, Colin suosittelee aloittamaan rauhallisesti ja muistamaan, että 20 minuutin lenkkikin on parempi kuin pelkkä lenkin ajattelu. Mies kehottaa harrastamaan sivussa myös muita lajeja, kuten pyöräilyä tai uintia.

Colin nyt. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Aloita elämänmuutos Nanan kotitreenillä:

Nanan koko kropan kotitreeni – tähän ei tarvita välineitä 0:25

Lue myös:

    Uusimmat