Mainos

Kummallinen trendi leviää netissä – äitien vauvamahat katoavat kuin taikaiskusta

Erikoinen hengitystekniikka lupaa helpottaa niin synnytystä kuin raskauden jälkeistä palautumistakin.

Vaikka aluksi kuvat vauvamahansa katoamaan saavista naisista saattavatkin näyttää manipuloiduilta, ne ovat täyttä totta. Kyse on erittäin suosituksi nousseesta hengitystekniikasta, jolla on todettu olevan lukuisia positiivisia vaikutuksia odottavan äidin terveydelle. Pelkkien sosiaalisten median kuvien vuoksi hengitystekniikkaa ei siis harrasteta.

Tämän The Bloom Method -hengitystekniikan luvataan auttavan vatsan sisäisen paineen säätelyssä ja vähentävän näin ollen komplikaatioiden riskiä. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Palleahengityksestä on apua myös tärkeiden lantionpohjalihasten vahvistamisessa, sillä vatsalihakset ja lantionpohja toimivat synergisesti pallean kanssa.

Nopeuttaa raskaudesta palautumista

Kyseinen hengitystekniikkaa saattaa myös vähentää raskaudenaikaisia alaselkä- ja lantiokipuja, sekä pienentää vatsalihasten erkaantumista.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Raskauden ei tarvitse aiheuttaa kipua, sen ei tarvitse olla monimutkaista. Sen ei tarvitse katkaista yhteyttä omaan kehoon, eikö sen pidä saada sinua tuntemaan itseäsi miksikään muuksi kuin voimaantuneeksi ja vahvaksi, The Bloom Methodin Instagram-tilillä kerrotaan. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Hengityksen luvataan antavan raskaana oleville naisille enemmän iloa ja lisäävän kehontietoisuutta enemmän kuin etukäteen voisi kuvitella.

Hyvät puolet eivät jää ainoastaan raskausaikaan ja synnytykseen, sillä tekniikan on todettu nopeuttavan myös kehon palautumista synnytyksen jälkeen. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Kaikki eivät kuitenkaan ole yhtä vakuuttuneita metodin terveellisyydestä. Sosiaalinen media on täyttynyt lukuisista pelästyneistä kommenteista joissa ihmetellään, voiko kyseinen metodi olla vauvan kannalta terveellistä. Osa kommentoijista ihmettelee, mihin vauva oikein mahtuu, kun vatsa vedetään sisään. 

Tiesitkö, että myös laulun on todettu helpottavan synnytyskipuja? 

3:57

Lähde: Mirror

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.